Cem Yılmaz yapay zekaya yaptırdığı 'Do Not Disturb'un story boardlarını paylaştı

Cem Yılmaz yapay zekaya yaptırdığı 'Do Not Disturb'un story boardlarını paylaştı

Cem Yılmaz'ın bugün Netflix'te yayına giren yeni filmi Do Not Disturb'ün tanıtımı için yapay zeka teknolojisine yaptırdığı görsel hikaye taslaklarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yılmaz paylaşımına "Do not Dısturb film öncesi yapay zeka taslaklarım…I do this sport" notunu düştü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Netflix'te bugün (29 Eylül) yayına giren son filmi "Do Not Disturb"ün hazırlık aşamasında yapay zekaya filmin görsel hikaye taslaklarını (storyboard) yaptırdı.

Yılmaz, yeni filminin tanıtımını ve yapay zeka görsellerini soysal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Yılmaz, "Do not Dısturb film öncesi yapay zeka taslaklarım…I do this sport" notunu düştü.

FİLMİN KONUSU

Ayzek, geçimini vapurlarda garsonluk yaparak geçiren bir adamdır. Pandemi döneminde işsiz kalan Ayzek, bir süre sonra bir otelde iş bulur. Gece vardiyasında çalışmaya başlayan Ayzek, ilk gecesinde kendisini beklenmedik durumların içinde bulur.

Film bugün (29 Eylül) itibariyle Netflix'te izlenebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN