'Çılgın Dersane' 9 yıl sonra beyaz perdeye dönüyor

'Çılgın Dersane' 9 yıl sonra beyaz perdeye dönüyor

İlk filmi 2007 yılında yayınlanan 'Çılgın Dersane', 9 yıl aradan sonra yeni filmi 'Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil' ile beyaz perdeye dönüyor. Oyuncu kadrosunda Mustafa Topaloğlu, Ahmet Bülent Gencay, Arzu Yanardağ ve Hakan Bilgin'in yer aldığı filmin çekimleri Antalya'da başladı.

Komedi serisi 'Çılgın Dersane' filmi sinemalara dönüyor. 'Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil' filminin çekimleri Antalya'da başladı. Yapımını Plaza Yapım'ın üstlendiği Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil'in genel yönetmenliğini Faruk Aksoy, yönetmenliğini ise Yasemin Türkmenli yürütüyor. Filmin senaryosunu ise Şafak Güçlü ile İrfan Saruhan kaleme aldı.

Çılgın Dersane 5: Yeni Nesil için yeni nesilden çok sayıda oyuncu bir araya geldi. Filmde; Mustafa Topaloğlu, Ahmet Bülent Gencay, Arzu Yanardağ, Hakan Bilgin, Ömer Faruk Çavuş, Hacı Ahmet Ak, Pınar Özer, Pote (Mehmet Efe Çam), Çağla Şen, Ertunç Tuncer, Duygu Doğru, Naz Beşik, Oben Onur, Orçun Soytürk, Nazlıcan Turan, Ulaş Can Kutlu, İsmail Hocaoğlu, Sinem Buse Elbir, Lina Hourıeh, Irmak Topaloğlu, İrem Büğrüoğlu, Alphan Yuvalı, Kaan Arkat Batuhan Cebi, Arda Berç Dalıcı rol alıyor.

Filmde bir yarışma heyecanı daha beyaz perdeye aktarılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN