Diken'in kurucusu Taylan Ayık'tan metal bomba: MG3 sahnede!

Diken'in kurucusu Taylan Ayık'tan metal bomba: MG3 sahnede!

Rock müziğin efsane ismi Taylan Ayık, yeni metal grubu MG3 ile hayranlarını şaşırttı! İlk albümü ve müzik videosuyla metal sahnesine giriş yapan MG3, thrash metal severleri coşturacak.

Türkiye'nin rock müzik sahnesinde tanınmış isimlerden biri olan Diken grubunun kurucusu Taylan Ayık, "MG3" adını verdikleri yeni bir metal müzik grubu kurduklarını duyurdu. Grup, dijital platformlarda dört şarkı içeren ilk albümlerini yayınladı ve bu şarkılardan birinin müzik videosunu YouTube üzerinde paylaştı.

Taylan Ayık, MG3'te vokal ve ritim gitarist olarak görev alırken, grupta ayrıca Türk senfonik metal grubu Orpharion ve diğer gruplardan tanınan Kublai "qb" Kapsalis, davulda Can Ekici ve basgitarda Diken'in eski üyelerinden Fatih Balcı yer alıyor.

Ayık, grubun oluşum sürecine dair, Fatih Balcı'nın ekibe katılmasının ardından solo müzik yapma fikrinden vazgeçip yeni bir grup kurma kararı aldıklarını belirtti. Grup isminin, kolay akılda kalıcı olması ve hızlı atış yapabilen bir makineli tüfeğin adından esinlenildiğini ifade etti.

Grubun müzikal tarzı thrash metal olarak tanımlanırken, Slayer, Overkill, Megadeth ve Kreator gibi gruplardan esinlenildiği belirtiliyor. MG3, müziklerini daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla çalışmalarına devam etmektedir. Grup üyeleri, yaklaşık 30 yıllık tecrübe ve birikimlerini bu yeni projede birleştirerek, kendi bestelerini oluşturuyor ve dinleyicilerle buluşturuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN