Siyasete sanatsal dokunuş

Siyasete sanatsal dokunuş

CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu ve Sevtekin Sanat Tiyatrosu'nun Genel Sanat Yönetmeni Serdar Sevtekin, ilçedeki çocuk, genç ve kadınlara yaratıcı drama ve tiyatro dersleri vermeye başladı. Komisyon Başkanı Sevtekin, derslerden aldığı olumlu tepkiden bahsederek çalışmayı İstanbul'un 39 ilçesine de yayma isteğini dile getirdi.

CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu, ilçedeki çocuk, genç ve kadınlara yaratıcı drama ve tiyatro dersleri vermeye başladı. 'İlçemiz için sanatsal olarak nasıl faydalı olabilirim' diye düşünürken gelen bu fikri hayata geçiren CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu Başkanı ve Sevtekin Sanat Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Serdar Sevtekin, derslerden aldığı olumlu tepkilerin ardından etkinliği İstanbul'un 39 ilçesine de yayma isteğinden bahsetti.

'KATILIM OLUR MU' DİYORDUK, 'HER GÜN DERS OLSUN' DEMEYE BAŞLADILAR

Sevtekin, çalışmalarıyla ilgili şöyle konuştu:

"CHP Gaziosmanpaşa Sanat Komisyonu olarak acaba ilçemiz için 'sanatsal olarak nasıl faydalı olabilirim' diye düşünürken Gaziosmanpaşa’da gençlerimiz, kadınlarımız ve çocuklarımız için yaratıcı drama ve tiyatro dersleri vermeye karar verdik.

gz.jpg

Maalesef 500 bin kişilik ilçemizde bu imkanlardan yararlanılabilecek çok fazla alternatif yok. CHP Gaziosmanpaşa ilçe binamızda, toplantı salonumuzda başlamış olduğumuz derslerimize 'katılım olur mu acaba' diye düşünürken beni çok mutlu eden olaylar olmaya başladı ve taleplere yetişmekte zorlanmaya başladık. Partili partisiz katılan herkes o kadar mutlu bir şekilde ayrılıyor ki, 'hocam her gün ders olsun' demeye başladılar.

gzz.jpg

SÜRPRİZ OYUNLARLA SAHNEYE ÇIKMAYI DÜŞÜNÜYORUZ

Amacımız, bu etkinliklerimizi İstanbul’un 39 ilçesine yaymak. Bu arada çok yakında eğitime katılan arkadaşlarımız ile sürpriz oyunlar yaparak sahneye çıkmayı düşünüyoruz. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir… Biz de bu doğrultuda sanatı mümkün olduğunca her kesime yaymaya çalışıyoruz. Katılım sağlayan arkadaşlarımızın arasında 15 yaşında kardeşimiz, 60 yaşında ablalarımız da var. Onların yüzlerindeki gülümseme, mutluluk ve bunda bir parça da olsa faydamızın olmuş olması inanın tarif edilemez bir mutluluk."

zz.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN