Kubilay Aka Fenerbahçe'nin efsane ismini canlandıracak

Kubilay Aka Fenerbahçe'nin efsane ismini canlandıracak

Ünlü oyuncu Kubilay Aka, Abdullah Oğuz'un "Fenerbahçe" filmi "Zaferin Rengi"nin başrolü oldu. Milli Mücadele döneminde, işgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden anlatacak olan filmde Aka, bir Fenerbahçe efsanesini canlandıracak.

Son dönemin popüler oyuncularından Kubilay Aka, yeni bir projeyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Fanatik Fenerbahçeli olan ve futbola ilgisi bilinen Aka, usta yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz‘un “Zaferin Rengi” filmiyle anlaştı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre oyuncu, ANS Productions imzalı filmde Fenerbahçe‘nin efsane futbolcusu Galip Kulaksızoğlu'na hayat verecek.

1-009.jpgGalip Kulaksızoğlu (1889-1939)

FİLMİN KONUSU

İşgal altındaki İstanbul’da düşmana karşı direnişi, futbol maçlarının üzerinden anlatacak olan “Zaferi Rengi” filmi, 1918-1923 yılları arasında geçiyor.

Ağustos ayında sete çıkacak olan filmde fanatik Fenerbahçeli oyuncular Timuçin Esen ve Nejat İşler’in de adı geçiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN