Müzikte ‘parlayan yıldızlar’ın konserleri başlıyor

Müzikte ‘parlayan yıldızlar’ın konserleri başlıyor

İş Sanat’ın genç müzisyenlere sahne deneyimi kazandırmak ve sanat hayatına attıkları ilk adımlarında destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği Parlayan Yıldızlar konserleri İş Kuleleri Salonu’nda başlıyor.

Ücretsiz düzenlenen konserlerin bu sezonki ilk konseri 12 Aralık Pazartesi, saat 20.30’da gerçekleşekcek. Konserde, 2019 yılında Finlandiya’da gerçekleşen Majaoja Perküsyon Yarışması’nda birincilik ödülüne layık görülen Eren Binici (vurmalı çalgılar) ve aynı yarışmada üçüncü olan Erkin Can (vurmalı çalgılar) ile başlayacak.

Binici konserde, Ney Rosauro, David Friedman, Eugene Novotney, Eric Sammut, Gene Koshinski’nin eserlerini, Can ise Mark Glentworth, Casey Cangelosi, Csaba Zoltan Marjan ve Keiko Abe’nin eserlerini seslendirecek.

Konserlere katılmak için [email protected] e-posta adresinden veya 0 212 316 10 83 telefon numarasında rezervasyon yapılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN