Nejat işlerin yeni filmi Tamirhane ne zaman vizyona çıkacak? Tamirhane filmi konusu ve oyuncuları

Nejat işlerin yeni filmi Tamirhane ne zaman vizyona çıkacak? Tamirhane filmi konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu ve Merve Dizdar'ın yer aldığı yeni film merak ediliyor. Tamirhane filmi oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla beyaz perdede yer alacak. Yönetmen koltuğunda ise Erkan Kolçak Köstendil otururken filmin yayın tarihi de araştırılmaya devam ediyor. İşte Tamirhane filmi hakkında merak edilenler…

Ekrana gelmek için hazırlıklarına devam eden Tamirhane filmi çekimleri hız kesmeden devam ediyor. Dev oyuncu kadrosu ile tüm gözleri üzerinde toplayan Tamirhane filmi hakkında araştırmalar devam ediyor. Dizinin başrollerinde Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu ve Merve Dizdar otururken filmin yönetmenliğini ise Erkan Kolçak Köstendil yapmaktadır. Merak edilen Tamirhane filminden ilk görüntüler yayınlandı. İşte Tamirhane filmi hakkında merak edilenler…

Filmden ilk görüntüler geldi

Sevilen oyuncu Nejat İşler sinema severler ile buluşacak. Her yapımı ile adından söz ettiren Nejat İşler’in yeni filmi Tamirhane komedi ve aksiyon türünde beyazperdede yer alacak. Başarılı oyuncuya Merve Dizdar ve Rıza Kocaoğlu eşlik ederken film setinden ilk görüntüler de yayınlandı.

Tamirhane Filmi

Tamirhane film konusu nedir?

Yetiştirme yurdunda büyüyen Yılmaz ve Müjdat iki yakın arkadaş olarak hayatlarına devam ediyor. Manevi babaları olarak gördükleri Bülent ve Erkan'dan Miras kalan boya ve kaporta dükkanında hayatlarını sürdürür. Bir gün huysuz bir ihtiyarın arabasını bırakmak için yola düşen ikili hiç bilmedikleri işler içerisinde kendini bulacak. Yaşlı adamın cesedini yakıt tankına koyan Müjdat ve Yılmaz hiçbir şey yaşanmamış gibi araba boyama işine devam eder. Boyadıkları arabaların harika görülmeye başladığını fark eden ikili bu şekilde ilerlemeye devam edecektir.

Tamirhane oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Komedi ve aksiyon konulu teması ile tüm gözleri üzerinde toplayan Tamirhane filmi oyuncu kadrosunda Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can yer almaktadır.

Tamirhane Konusu Nedir

Kara mizah teması ile ekranlara gelecek olan Tamirhane filminin yönetmenliğini ise ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil yapmaktadır. Dizinin hem oyuncu hem de Senaristi olarak ekrana gelen Bülent Şakrak da adından söz ettiriyor. Komedi ve aksiyon teması ile dikkat çeken Tamirhane filminin vizyon tarihi ise henüz belirlenmedi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN