Ödüllü filmler sadece Netflix'te! Netflix'in en iyi 10 filmi

Ödüllü filmler sadece Netflix'te! Netflix'in en iyi 10 filmi

Netflix farklı türlerden film ve dizileri platformunda takipçileri ile paylaşmaktadır. Son dönemlerin en popüler platformlardan biri olan Netflix'te artık ödüllü filmlerde yer edinecek. Sizler için sadece Netflix'te olan ödüllü 10 filmleri paylaştık. İşte ayrıntılar.

Netflix platformu birbirinden farklı türden filmlerin yanı sıra ödül almış filmlerde izleyici kitlesiyle paylaşıyor. Sizler için haberimizde yalnızca Netflix'te bulunan ödüllü en iyi 10 film hakkında bilgileri paylaşacağız.

Netflix'te yerli ve yabancı filmler bulunmaktadır. Son zamanlarda popülerliği artmış olan Netflix'te artık ödüllü filmleri de izleme keyfini yakalama şansınız bulunmaktadır.

SADECE NETFLİX'TE İZLENEBİLECEK 10 ÖDÜLLÜ FİLMLER

-The Power Of The Dog (2021)

-Don’t Look Up (2021)

-Ailem Robotlara Karşı (2021)

-Single All The Way (2021)

-7 Tutsak (2021)

-Space Sweepers (2021)

-The Trial Of The Chicago 7 (2020)

-The Call (2020)

-Old Guard (2020)

-Da 5 Bloods (2020)

1)THE POWER OF THE DOG FİLMİN KONUSU

FİLM

Yalnızca Netflix'te izleyebileceğiniz 10 ödüllü filmlerden birisidir. Filmde, Phil ve George adında ki iki kardeş tamamen birbirinden farklı karakterlere sahiptir. Bu iki kardeş Montana vadisinde büyük bir çiftliği yönetmektedirler. George gönlünü bir dul kadına kaptırır ve kardeşi Phil bunu hazmedemez. Phil bu kadını yok etmek için hain planlar hazırlar.

2)DON'T LOOK UP FİLMİN KONUSU

FİLM

Kate ve Dr. Randall isimli kişiler insanlık için tehlike oluşturan gök taşını, dünyaya duyurmak için sosyal medyayı kullanırlar fakat işler hiçte bekledikleri gibi gitmez.

3)AİLEM ROBOTLARA KARŞI FİLMİN KONUSU

FİLM

Katie isimli genç bir kız hayalini kurduğu sinema okulunu kazanır ve ailesiyle birlikte okulun yolunu tutarlar. Yolculuk esnasında dünyayı robotların istilasına karşı teknolojiyi kullanarak verdikleri mücadeleyi anlatmaktadır.

4)SİNGLE ALL THE WAY FİLMİN KONUSU

FİLM

Peter isimli kişi Noel de ailesinin yanına gitmeye karar verir. Fakat bekar olması nedeniyle ailesinin de bu konuda ona baskı kurduğu için en yakın arkadaşını sevgilisi gibi rol yapmasını ister. Fakat annesinin Peter için randevu ayarladığından habersiz şekilde durum karışık bir hal alacaktır.

5)7 TUTSAK FİLMİN KONUSU

FİLM

18 yaşında olan Mateus, ailesini iyi bir hayat sunmak için patronu Luca için Sao Paulo'da hurdalık işini kabul eder. Mateus, kendisini birden insan ticaretinin içinde bulur ve kendisi ve ailesinin hayatı arasında kalmayı konu edilmektedir.

6)SPACE SWEEPERS FİLMİN KONUSU

FİLM

Filmde, 2092 yılında uzayda dolaşan malzemeleri toplamak amacıyla uzay enkazında çalışan bir grup genç, savaş sırasında kitle imha silahı gören insansı bir robot bulduktan sonra kötülerin hedefi haline gelir.

7)THE TRİAL OF THE CHİCAGO 7 FİLMİN KONUSU

FİLM

Barışçıl bir gösteride polislerle karşı karşıya kalan ve çatışmalar sonrasında ABD'de en çok konuşulan davası olan olay anlatılmaktadır.

8)THE CALL FİLMİN KONUSU

FİLM

Genç bir kadının yeni taşındığı evde kendisine gelen bir telefon üzerine seri katilin hedefi olduğunu anlaması ve seri katilden kurtulmak için zorlu olayları anlatmaktadır.

9)OLD GUARD FİLMİN KONUSU

FİLM

Yüzyıllardır insanlığı korumak için savaşan bir grup ölümsüzü keşfettikten sonra, grup üzerinde deney yapmak istediklerinde neler olduğu konusu ortaya çıkıyor.

10)DA 5 BLOODS FİLMİN KONUSU

FİLM

Yıllar önce savaştıkları Vietnam'da geride bıraktıkları mirası kurtarmak için bir grup komutanın mezarlarını ve orada gömülü altınları bulmak için yola çıkan dört Afrikalı-Amerikalı adamın hikayesini anlatıyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN