Ölümlü Dünya 2, ilk haftasında kendi rekorunu kırdı

Ölümlü Dünya 2, ilk haftasında kendi rekorunu kırdı

1 Aralık tarihinde vizyona giren 'Ölümlü Dünya 2', serinin ilk filminin toplam gişesini ilk haftada geçti. Ölümlü Dünya 2, gösterime girdiği ilk haftada ulaştığı 658 bin 918 seyirci ile kendi rekorunu tazeledi. Ölümlü Dünya serisinin ilk filmi 12 hafta vizyonda kalarak 585 bin 498 seyirciye ulaşmıştı.

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak, gibi oyuncuların yer aldığı 'Ölümlü Dünya 2' filmi vizyona girdiği ilk haftada kendi rekorunu kırdı.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, yönetmenliğini Ali Atay'ın üstlendiği film, ilk haftasında 658 bin 918 seyirci ile serinin ilk filminin gişesini bir haftada geçti. ‘Ölümlü Dünya’ gösterimde kaldığı 12 haftada 585 bin 498 seyirciye ulaşmıştı.

olumlu-dunya.jpg

‘Ölümlü Dünya 2’, 1 Aralık’ta vizyona girmiş ve ilk 3 günde 401 bin 240 seyirci ile 54 milyon 129 bin 290 TL hasılat elde etmişti. Film, bir haftada 658 bin 918 seyirci ve 83 milyon 316 bin 246 TL hasılata ulaştı.

26 Ocak 2018’de seyirciyle buluşan serinin ilk filmi ‘Ölümlü Dünya’, 12 haftada 585 bin 498 gişe ve toplam 7 milyon 52 bin 664 TL gişe geliri elde etmişti.

olumlu-dunya2.jpg

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU

Ölümlü Dünya 2, kendi sorunlarıyla boğuşan Mermer ailesinin hikayesini konu ediyor. Artık hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesinin her biri üyesi kendi sorunlarıyla boğuşur. Serhan, hamile olan Begüm’ü yeni yaşamlarına alıştırmakta güçlük çeker. Serhat, artık hayatında bir kadının eksikliğini çekerken, Gazanfer ise ailesini örgüte karşı bir arada tutmak için mücadele eder. Ancak Zafer’in örgütün eline düşmesi hepsinin hayatını alt üst eder. Zafer’e kavuşmak için yol arayan Gazanfer, çareyi eski bir dostundan yardım istemekte bulur. Mermer ailesi, bu sefer evlatlarına kavuşmak için son bir vurgun yapmak zorunda kalacaktır.

olumlu-dunya3.jpg

OYUNCU KADROSU

Filmin başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Reha Özcan, Mehmet Özgür, Giray Altınok ve Özgür Emre Yıldırım yer almaktadır

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN