Oppenheimer Oscar’ı garantiledi

Oppenheimer Oscar’ı garantiledi

‘Oscar’ın habercisi olarak adlandırılan SAG Ödülleri sahiplerini buldu. Christopher Nolan’ın atom bombasının mucidinin hayatını konu alan ‘Oppenheimer’ filmi en iyi film ödülünü alırken, oyuncuları Cillian Murphy ve Robert Downey Jr. ise en iyi oyunculuk ödülüne layık görüldü.

‘Oscar’ın habercisi olarak adlandırılan ve bu yıl 30’uncusu düzenlenen SAG Ödülleri sahiplerini buldu. Ekran Oyuncuları Birliği’nin sinema ve dizi kategorilerinde yılın en iyi yapımlarının ve oyuncularının ödüllendirildiği tören ilk kez Netflix’te canlı yayınlandı.

Geceye Christopher Nolan’ın atom bombasının mucidinin hayatını konu alan ‘Oppenheimer’ı damga vururken en iyi dizi ise ‘Succession’ oldu. ‘Oppenheimer’, en iyi sinema yapımı ödülü alırken oyuncuları Cillian Murphy ve Robert Downey Jr. ise en iyi oyunculuk ödülü aldı.

Böylece filmin önümüzdeki ay Oscar’da En İyi Film ödülünü alması neredeyse kesinleşti. California’da düzenlenen etkinlikte Barbra Streisand’a da yaşam boyu başarı ödülü verildi.

‘The Holdovers’ oyuncusu Da’Vine Joy Randolph, ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödülünü kucakladı. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü ise ‘Killers of the Flower Moon’daki performansıyla Lily Gladstone aldı.

kar02-brekan.jpg

BREAKING BAD KADROSU 10 YIL SONRA BİR ARADA

Breaking Bad kadrosu da yıllar sonra 2024 SAG Ödülleri’nde yeniden bir araya geldi. Bob Odenkirk, RJ Mitte, Anna Gunn, Bryan Cranston, Aaron Paul, Jonathan Banks, Betsy Brandt ve Dean Norris, dizinin 2014’te son sezonuyla kazandığı ‘Drama Dalında En İyi Dizi’ ödülünü kazanan ‘Succession’ı açıklamak için sahneye çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN