'Ray Donovan' Türkiye’ye uyarlanıyor: Haluk Bilginer başrolde

'Ray Donovan' Türkiye’ye uyarlanıyor: Haluk Bilginer başrolde

Orchestra Content, Showtime'ın büyük ses getiren draması "Ray Donovan"ın Türkiye uyarlaması için hazırlıklara başladı. Bu heyecan verici projede, ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Mickey Donovan karakterine hayat verecek.

Amerikan televizyonlarının kült dizilerinden biri olan Ray Donovan, Orchestra Content tarafından Türkiye'ye uyarlanıyor. Dizide, zengin ve ünlülerin kirli işlerini halleden bir "fixer" olan Ray Donovan karakterine hayat verecek isim ise usta oyuncu Haluk Bilginer olacak.

Orijinalinde Jon Voight tarafından canlandırılan Mickey Donovan karakterine hayat verecek olan Haluk Bilginer, bu rolle izleyicileri bir kez daha büyülemeye hazırlanıyor. Dizinin senaryo uyarlamasını ise usta senarist Birol Tezcan üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN