Sinead O’Connor’ın varislerinden Trump'a tepki: O şarkıyı kullanamazsın!

Sinead O’Connor’ın varislerinden Trump'a tepki: O şarkıyı kullanamazsın!

İnsan hakları savunucusu kimliğiyle de tanınan İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'ın varisleri, Trump'ın mitinglerde sanatçının şarkılarını kullanmasını istemediklerini açıkladı. Varisler, Trump'ın siyasi tavrının O'Connor'a zıt olduğunu belirterek, "Sinead bu durumdan iğrenir, incinir ve hakarete uğramış hissederdi demek abartı olmaz" dedi.

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden dünyaca ünlü İrlandalı şarkıcı Sinead O'Connor'ın varisleri, ABD'de Cumhuriyetçilerin aday adayı olan eski başkan Donald Trump'ın bir mitinginde "Nothing Compares 2 U" şarkısını çalmasına tepki gösterdi.

'SINEAD BU DURUMDAN İĞRENİRDİ'

BBC'ye konuşan varisler, "Sinead bu durumdan iğrenir, incinir ve hakarete uğramış hissederdi demek abartı olmaz" ifadelerini kullandı.

Şarkıcıyla uzun süre çalışan Chrysalis Records ise "Sinead O’Connor yaşamını dürüstlük, nezaket, adalet ve diğer insanlara karşı incelikle tanımlanan ahlaki kurallarla geçirmesiyle bilinir. Bu sebeple, Donald Trump’ın siyasi mitinglerinde Nothing Compares 2 U’yu kullandığını öğrenmekten öfke duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

'TRUMP ONUN MÜZİĞİNİ KULLANMAYI BIRAKSIN'

Açıklamada “Sinead'ın mirasının koruyucuları olaraki Donald Trump ve ortaklarının müziğini kullanmasını derhal bırakmasını talep ediyoruz” ifadeleri yer aldı.

Prince tarafından yazılan "Nothing Compares 2 U" şarkısının O'Connor tarafından seslendirilen versiyonu 1990 yılında 4 hafta boyunca 1. sırada kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN