Steven Tyler'ın ses tellerinde kanama! Aerosmith konserleri iptal oldu

Steven Tyler'ın ses tellerinde kanama! Aerosmith konserleri iptal oldu

Dünyaca ünlü rock grubu Aerosmith'in solisti Steven Tyler'ın ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle grup, altı konserini iptal etti. Tyler, ses tellerinde kanama olduğunu açıklarken, ertelenen konserlerin ocak ve şubat aylarında gerçekleşeceği bildirildi.

ABD'nin efsanevi rock grubu Aerosmith'in solisti Steven Tyler'ın ses tellerinde hasar oluştuğu öğrenildi. Grup, Tyler'ın rahatsızlığı nedeniyle altı konserini ertelediğini açıklayarak, yeni konser tarihlerini de duyurdu.

NTV'de yer alan habere göre; Steven Tyler da Instagram'dan yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki otuz gün boyunca şarkı söylememem konusunda doktordan kesin talimat aldığımı söylemekten üzüntü duyuyorum. Cumartesi günkü konser sırasında ses telimde hasar oluştu ve bu hasar daha sonra kanamaya neden oldu. Geri gelip size hak ettiğiniz performansı sunabilmemiz için birkaç buluşmayı ertelememiz gerekecek" dedi.

KONSERLER KIŞA KALDI

Ertelenen konserler Detroit, Chicago, Washington, Toronto, Raleigh ve Cleveland'de gerçekleşecekti. Yeni konser tarihlerinin Ocak ve Şubat 2024 olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN