TİMAŞ’tan dostlarının ve öğrencilerinin dilinden Ali Akyıldız Armağanı: ‘Aşk İle Çalışan Yorulmaz’

TİMAŞ’tan dostlarının ve öğrencilerinin dilinden Ali Akyıldız Armağanı: ‘Aşk İle Çalışan Yorulmaz’

Tarihçiliğimizin yaşayan önemli isimlerinden Prof. Dr. Ali Akyıldız için hazırlanan armağan kitabı ‘Aşk İle Çalışan Yorulmaz’ kitabın yayıncısı Timaş Yayınları tarafından düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı.

Kitabı Akyıldız’ın öğrencileri Prof. Dr. İlhami Yurdakul, Prof. Dr. Ömerül Faruk Bölükbaşı ve Prof. Dr. Mehmet Yaşar Ertaş yayına hazırladı. Aralarında Mübahat Kütükoğlu, İsmail Erünsal, İsmail Kara, Beşir Ayvazoğlu, Mehmet İpşirli, Zekeriya Kurşun, Edhem Eldem, Gökhan Çetinsaya, Muharrem Varol, Ali Birinci gibi akademi ve kültür dünyasının önemli isimlerinin yer aldığı 60 makaleden oluşan armağan kitabı Timaş Yayın Grubu merkez binasında düzenlenen etkinlikle tanıtıldı. Etkinliğe kitaba makaleleriyle katkı sağlayan isimlerin yanında Akyıldız’ın ailesi ve öğrencileri de katıldı.

Dostlarının ve öğrencilerinin hatıralarını paylaştıkları etkinlikte söz alan Prof. Dr. Akyıldız, “Hem bu kitabı hem de bu etkinliği hazırlayan, düzenleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Başta sahip olduğum ailem, mesleğim, dostlarım ve öğrencilerim için şükrediyorum. Bugün beni çok mutlu ettiniz” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda armağan kitabı, yayına hazırlayan öğrencileri Prof. Dr. Akyıldız’a takdim etti.

askile.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN