Usta kalem Şerif Aydemir’e saygı etkinliği

Usta kalem Şerif Aydemir’e saygı etkinliği

Yazar ve şair Şerif Aydemir’in eserleri ve edebiyata katkıları, 2 Mart Cumartesi saat 15.00’da Türk Edebiyatı Vakfı’nda herkese açık düzenlenen etkinlikte konuşulacak.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM), Telif Hakları Derneği ve Türk Edebiyatı Vakfı (TED) iş birliğinde düzenlenen ‘Ustalara Vefa’ etkinliğinin ilk konuğu yazar Şerif Aydemir olacak.

Aydemir’in eserleri ve edebiyata katkıları, 2 Mart Cumartesi saat 15.00’da Türk Edebiyatı Vakfı’nda düzenlenen etkinlikte konuşulacak.

Etkinlik, TED Başkanı Serhat Kabaklı’nın açılış konuşmasıyla başlayacak. İLESAM İstanbul Şube Başkanı Cafer Vayni’nin yöneteceği panelde ise Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, Mahmut Bıyıklı, Ercan Köksal, Funda Özsoy Erdoğan konuşmacı olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN