Zeki Demirkubuz en iyi filmi ve oyunculuğu açıkladı

Zeki Demirkubuz en iyi filmi ve oyunculuğu açıkladı

Yinetmen Demirkubuz, kendisine göre bugüne kadar yapılmış en iyi film ve en etkileyici oyunculuğu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Demirkubuz, bugüne kadar yapılmış en iyi filmin, 2016 tarihli Manchester Bye The Sea (Yaşamın Kıyısında) olduğunu belirtti.

Yönetmen Zeki Demirkubuz sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile en iyi film ve en etkileyici oyunculuğu açıklayacağını duyuran başarılı yönetmen, söz konusu filmin afişini bugün paylaştı.

'BİRİ YAZMIŞ, BİRİ ÇİZMİŞ'

Zeki Demirkubuz yaptığı paylaşım ile en iyi filmin ve en etkileyici oyunculuğun Kenneth Lonergan imzalı Manchester By The Sea olduğunu açıkladı:

Demirkubuz yaptığı paylaşımda “Acının destanı yazılır, kederin yüzü çizilir mi… Bu adamlar yapmış. Biri yazmış, biri çizmiş. Kenneth Lonergan, Casey Affleck” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN