Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı

Son dakika haberi... Lüks bir araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığına dair görüntüleri sosyal medyada gündem olan, AK Partili Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, lüks bir araç içerisinde uyuşturucu madde kullandığı görüntüleri sosyal medyada gündem olan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir milletvekili Hamza Dağ'ın danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığını duyurdu.

DANIŞMAN İDDİASINA RET

Öte yandan Hamza Dağ'ın danışmanı Muhammed Doğan, söz konusu iddiaları reddederek Dağ'ın böyle bir danışmanının bulunmadığını iddia etmişti. Ayvatoğlu’nun AK Parti genel merkez Ar-Ge Başkanlığı’nda çalışan ekip içinde yer alan kişilerden birisi olduğu iddia ediliyor.

Kürşat Ayvatoğlu'nun 2014-2019 yılları arasında Kastamonu Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Tahsin Babaş'ın seçim kampanyasında görev aldığı, belediyede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak çalıştığı belirtiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN