LA Lakers, LeBron ile nikah tazeledi: Kazancı dudak uçuklattı

LA Lakers, LeBron ile nikah tazeledi: Kazancı dudak uçuklattı

Geçtiğimiz yılın NBA şampiyonu Los Angeles Lakers, yıldız oyuncusu LeBron James ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. James 2 yılda 85 milyon dolar kazanacak.

NBA'in son şampiyonu Los Angeles Lakers, takımın bel kemiği LeBron James ile yeni sözleşme imzaladı.

The Athletic'in haberine göre; bir ay sonra 36 yaşına girecek olan basketbolcu önümüzdeki iki yıl için toplamda 85 milyon dolar kazanacak.

EN DEĞERLİ OYUNCU SEÇİLMİŞTİ

Tüm zamanların en iyi oyuncuları arasında gösterilen LeBron James, geçtiğimiz sezon takımının şampiyonluğunda büyük rol oynamış ve finallerin en değerli oyuncusu seçilmişti.

Kariyerinde daha önce Cleveland Cavaliers ve Miami Heat formaları da giyen LeBron James'in toplamda dört NBA şampiyonluğu bulunuyor.

10 KEZ ALL-STAR OLDU

2,06 m (6 ft 9 in) boya ve 113 kg (249 lb) ağırlığa sahip olan James, çoğunlukla kısa forvet ve uzun forvet pozisyonlarında görev yapsa da gerektiğinde 5 pozisyonda da oynayabilmektedir. Kariyeri boyunca 4 kez NBA şampiyonluğu, 4 kez NBA En Değerli Oyuncu Ödülü, 4 kez NBA Finalleri MVP Ödülü, 2 kez Olimpiyat altın madalyası, 1 kez NBA Sayı Kralı ve NBA Yılın Çaylağı Ödülü kazandı. Diğer başarıları arasında 10 kez NBA All-Star ile Yılın Beşi ve 6 kez ise Yılın Savunma Beşi bulunmaktadır. Ayrıca Cleveland Cavaliers'in tüm zamanlar skor lideridir ve kariyerinde çıktığı 260 maçla NBA Playofflarında en fazla maça çıkmış oyuncudur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN