Lalin ne demek? Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızlarının isminin anlamı

Lalin ne demek? Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızlarının isminin anlamı

2016 yılında dünyaevine giren Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal çifti, 2020 yılında ilk çocukları 'Lalin'i kucaklarına aldı. Anne ve baba olma sevinci yaşayan ünlü ikili, büyüyen kızlarını yanlarına alarak İstanbul'da güzel havanın tadını çıkardı. İşte, Lalin İmirzalıoğlu hakkında bilgiler...

Koronavirüs salgını dolayısıyla zamanının çoğunu evinde geçiren Sinem Kobal, kızı Lalin ile ilgili ilk sosyal medya paylaşımını da yaptı. Kenan İmirzalıoğlu geçen hafta eşi Sinem Kobal ve 5,5 aylık bebekleriyle ilk kez dışarıya çıktı. VIP minibüsleriyle Tarabya'ya gelen aile, araçtan inip iskelede demirli lüks yatlarına binerek Adalar'a gitti.

LALİN İSMİNİN ANLAMI NEDİR?

2016 yılında Cunda Adası'nda evlenen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, 21 Ekim 2020 tarihinde Taksim Acıbadem Hastanesi'nde dünyaya gelen kızlarına 'Lalin' adını verdi. 

Lalin'in anlamı; kırmızı renkte olan, kırmızı renkli olan, yakut kırmızısı demektir. Al dudaklı, kırmızı ve güzel dudaklı anlamında da kullanılıyor. Ayrıca ağaçtan yapılmış süslü terlik ve çiçek olarak anlamlandırılıyor.

5f916fab554287240c14601a.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN