Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi'nde oynayacak mı? Yeşil ışık yaktı

Kenan İmirzalıoğlu, Kurtlar Vadisi'nde oynayacak mı? Yeşil ışık yaktı

Yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan Kurtlar Vadisi dizisinde rol alacağı iddialarını doğrulamayan Kenan İmirzalıoğlu, Necati Şaşmaz'a açık kapı bıraktı. Başarılı oyuncu son olarak 2020 yılında polisiye dizi Alef'te rol almıştı. İşte detaylar...

Yeni normalleşme adımlarının atılmasıyla ilgili fikirlerini magazin gazetecileriyle paylaşan Kenan İmirzalıoğlu, "Evde bebek olduğu için biz fazla normalleşemiyoruz. Tedbirler devam ediyor. İnşallah yaza kadar sağlıklı bir şekilde normale döneriz. Pandemi artık herkesi yormaya başladı" dedi.

MagazinBurada'da yer alan habere göre; yeni doğan kızı Lalin hakkında konuşan ünlü oyuncu, "Geceleri daha çok annesi ilgileniyor. Yani Sinem biraz uykusuz kalıyor ben ise gündüzleri ilgileniyorum" ifadelerini kullandı.

KURTLAR VADİSİ'NDE OYNAYACAK MI?

Kurtlar Vadisi Kaos hakkında da konuşan Kenan İmirzalıoğlu, "Arkadaşlar teklif geldiğini ben de gazeteden öğrendim" dedi. Teklif gelmesi durumunda değerlendirip değerlendirmeyeceği merak edilen başarılı oyuncu, "Arkadaşlar oyunculuğu bırakmadık. Herhangi bir teklif yok ancak gelen bir teklif olursa neden olmasın" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN