Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak, hangi kanalda, oyuncuları kimler?

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak, hangi kanalda, oyuncuları kimler?

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi, 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla yeniden ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Mart ayında Show TV'de diziseverlerle buluşması beklenen Kurtlar Vadisi Kaos'un oyuncu kadrosunda sürpriz isimler yer alıyor. Daha önce Bergüzar Korel, Erdal Beşikçioğlu, Nefise Karatay, Hüseyin Avni Danyal, Defne Samyeli, Zafer Algöz, Çiğdem Batur, Neco, Özgü Namal, Oktay Kaynarca gibi isimler projede rol almıştı. İşte detaylar...

Kurtlar Vadisi Kaos'un konusu belli oldu. Televizyon ekranlarının en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi, 4 yıl aradan sonra yeniden çekilecek. Birçok kanalda tekrar bölümleri yayınlanan dizi, yeni kadrosuyla hazırlıklarını sürdürüyor. Dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, "Kurtlar Vadisi Kaos diye bir dizimiz olacak. Senaryosunu yazdık. Yakın bir zamanda televizyon ekranında inşallah. Senaryosu bitti, bir kaç bölüm yazıldı. Tabii ki üzerinde değişiklikler olacaktır, gündemi yakalamak adına" açıklamasında bulundu.

KURTLAR VADİSİ KAOS NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

2003-2005 yılları arasında 'Kurtlar Vadisi', 2007 yılında 'Kurtlar Vadisi Terör', 2007-2016 yılları arasında 'Kurtlar Vadisi Pusu' adlarıyla yayınlanan dizi, 2021 yılında bu kez 'Kurtlar Vadisi Kaos' adıyla ekranlara gelecek. Çekimleri başlayan 'yeni Kurtlar Vadisi'nin yayın tarihine ilişkin kesin bir bilgi yok fakat Mart 2021'de izleyenlerle buluşacağı medya kulislerinde konuşuluyor. Necati Şaşmaz'ın her zaman olduğu gibi 'Polat Alemdar'ı oynayacağı dizi, Show TV'de yayınlanacak.

2021-01-03-184457-001.jpg
Kurtlar Vadisi Filistin (27 Ocak 2011)

KURTLAR VADİSİ KAOS KONUSU NE?

Kurtlar Vadisi Kaos günümüz siyasi, ekonomik ve konjonktürel konularla ilgili gelişmeleri yakından irdeleyecek. Necati Şaşmaz, yeni konseptte coğrafyamızda yaşanan gelişmelerin diziye konu olacağını, hatta çok uzaklarda yaşanan gelişmelerle ilgili de güncel konuları ekrana taşıyacak bir hikaye oluşturduklarını söyledi.

Yapımcı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos hakkında şu detayları paylaştı:

"Kaos yönetimi diye bir ideoloji var. O ideolojide dünyayı kaosa yöneltip, kaos ile yönetmek. Biz de bu kaos yönetiminden nasıl kurtulabiliriz, nasıl çıkış sağlayabiliriz derdini anlatmaya çalışacağız. Kaos durumlarında elimizden neler alınır, nelere karşı savaşmamız gerekir, nelerden muzdarip olabiliriz. Bunları hikayemizde anlatmaya çalışacağız."

KURTLAR VADİSİ KAOS OYUNCULARI KİMLER?

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi Kaos'un iddiasını şu sözlerle dile getirdi: "Yakın coğrafyamızda, körfez olsun, bu civardaki ülkelerde, siyasi ve coğrafi denklemde bizler nerede olacağız, nasıl duracağız, neler yapabiliriz. Bunları irdeleyecek hikayelerimiz olacak. Global anlamda da Myanmar'dan Afganistan'dan Makedonya'ya hatta Amerika'ya uzanan hikayeler olacak diye şimdiden müjde verebilirim."

kv.jpg
Kurtlar Vadisi - 97. Bölüm (29 Aralık 2005)

KURTLAR VADİSİ (İLK 97 BÖLÜM) HAKKINDA

İlk kez 15 Ocak 2003 yılında ekranlara gelen Kurtlar Vadisi; politik, mafya ve aksiyon türünde, yapımcı ve yönetmen Osman Sınav tarafından hayata geçirildi. Show TV başta olmak üzere çeşitli televizyon kanallarında yayınlanan dizi, 4 sezon içerisinde 97 bölüm olarak ekranlara geldi. Dizideki olaylar ve karakterler gerçek hayattan uyarlandı.

Dizinin tanıtımlarında yer alan "Bu bir mafya dizisidir" sloganı dikkat çekti. Çekimler genel olarak İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Üsküdar ilçesinde gerçekleştirildi. Bunun haricinde İstanbul'un birçok mahallesinde çekimler yapıldı.

Kurtlar Vadisi dizisinin 29 Aralık 2005 tarihinde final yapmasından 10 ay sonra 'Kurtlar Vadisi Irak' adlı sinema filmi gösterime girdi. O dönemde Türk sinemasının en yüksek bütçeli filmi olan Kurtlar Vadisi Irak, en çok gişe hasılatı elde eden yapımı oldu.

KURTLAR VADİSİ DİZİLERİ

2003-2005 - Kurtlar Vadisi
2007 - Kurtlar Vadisi Terör
2007-2016 - Kurtlar Vadisi Pusu
2021 - Kurtlar Vadisi Kaos

KURTLAR VADİSİ FİLMLERİ

2005 - Kurtlar Vadisi Irak
2009 - Kurtlar Vadisi Gladio
2011 - Kurtlar Vadisi Filistin
2017 - Kurtlar Vadisi Vatan

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN