Hercai neden final yapıyor? Yerine gelen program belli oldu!

Hercai neden final yapıyor? Yerine gelen program belli oldu!

2019 yılından beri izleyiciyle buluşan Hercai dizisi, bu akşam ekranlara gelecek 69. bölümle sona erecek. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in başrollerinde yer aldığı dizinin son dönemde reytingleri düşmesi nedeniyle yayın günü değişmişti. İşte, yeni bölüm son fragman...

Hercai final bölümü özeti, belli oldu. Azize'nin bitmek bilmeyen intikam isteği, onu bir yol ayrılıma getirir. Miran ve Reyyan, bütün olumsuzluklara rağmen kendi içlerine dönüp, yeni bir heyecan yaşamaya başlar. Cihan ve Handan, hiç beklemedikleri bir haberle sarsılırlar.

HERCAİ FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

HERCAİ DİZİSİ NEDEN BİTTİ?

İlk bölümü 15 Mart 2019'da yayınlanan Hercai dizisi, 25 Nisan 2021 günü yayınlanacak 69. bölümle ekranlara veda edecek. 2021 yılıyla beraber reytingleri düşen dizinin son olarak günü değiştirilmiş fakat bu da diziyi kurtarmaya yeterli olmamıştı.

ATV, bir süre önce yayınına ara verdiği Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasını, Hercai dizisinin yerine pazar akşamları yeni bölümleriyle ekranlara getirecek.

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Son kez ekranlara gelen Hercai dizisinin 69. bölümü, 25 Nisan 2021 Pazar günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı izleyicisiyle buluşacak. Hercai tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atabilirsiniz.

Hercai son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Reyyan ve Miran, yeni bir eşikten geçmiş, hayatlarını savaş ve intikamdan uzak geçirmeye karar vermişlerdir. Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer. Azize intikamdan vazgeçmemiştir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hercai 69. bölüm özeti: Reyyan ve Miran, Yaren'in yarattığı kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışır. Hazar'ın emaneti olan torunlarını korumak için uzaklara giden Azize, hiç ummadığı birisini karşısında bulur. Reyyan, Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Yeni proje, Reyyan ve Miran için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı aralanır.

0x0-69-bolum-final-foto-galeri-1619093155385.jpg

HERCAİ OYUNCULARI KİMLER?

Mia Yapım'ın hayat geçirdiği, senaryosunu Feraye Şahin, Berşan Tan, Zeynep Şirin Yalgın'ın yazdığı, müziklerini Ender Gündüzlü, Metin Arıgül'ün yaptığı, yönetmen koltuğuna Ali İlhan'ın oturduğu Hercai dizisi oyuncu kadrosunda; Akın Akınözü (Miran Aslanbey/Şadoğlu), Ebru Şahin (Reyyan Aslanbey/Şadoğlu), Ayda Aksel (Azize Aslanbey / Ayşe Şadoğlu), Feride Çetin (Zehra Şadoğlu), Macit Sonkan (Nasuh Şadoğlu), Serdar Özer (Cihan Şadoğlu), Gülçin Hatıhan (Handan Şadoğlu), İlay Erkök (Yaren Şadoğlu/Bakırcıoğlu), Cahit Gök (Fırat Demiralp/Aslanbey), Güneş Hayat (Esma Demiralp), Emrullah Omay (Mahmut), Zuhal Yalçın (Asiye), Barış Yalçın (Mahfuz), Evlan Demirez (Seyda), Dilaray Yeşilyaprak (Zeynep Aslanbey) gibi isimler yer alıyor.

HERCAİ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Başarılı oyunculukları ve yüksek prodüksiyon çekimleriyle beğeni toplayan Hercai dizisinin çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde yapılıyor. Daha önce Sıla dizisinde de kullanılan Midyat Konuk Evi çekimlerde sıkça kullanılıyor. Konak, mimari yapısı ile büyüleyici bir görünüme sahip. Özellikle taş işçiliğinin görülmeye değer.

Hercai dizisinde Miran ve Reyyan'ın atlar ile buluştuğu tarihi köprü ise Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde yer alan Malabadi Köprüsü'dür.

HERCAİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Miran Aslanbey, Aslanbey ailesinin veliahtıdır. Mardin'in Midyat ilçesine İstanbullu bir iş adamı olduğunu iddia ederek gelen Miran Aslanbey, Şadoğlu ailesi ile bir ortaklık halindedir. Ancak Şadoğlu ailesi, Miran Aslanbey'in planlarından habersizdir. Bir gün Miran bir at kazası nedeniyle karşılaştığı Reyyan Şadoğlu'yla Şadoğlu Konağına gelir. Aile, Reyyan'ın yanında Miran'ı gördüklerine çok şaşırır.

Miran ise evin büyüğü Nasuh Şadoğlu'ndan büyük torun Reyyan'ı kendisine ister. Ancak Nasuh Şadoğlu Miran'a Reyyan'ı değil, diğer torunu Yaren'i vermeyi planlar. Fakat Miran inatla Reyyan'ı kendisine ister. Reyyan'ın babası ve annesi, Miran'a çok güvendiklerinden bu duruma olumlu bakarlar. Ancak söz evin büyüğü Nasuh Ağa'da biter.

Miran da en az Nasuh kadar inatçı olduğundan bu ikili arasında bir zıtlaşma söz konusu olacaktır. Miran'ın kiminle evleneceği, hem Şadoğlu ailesi kızları Reyyan ve Yaren'in ve diğer ev ahalisinin hayatını hem de Aslanbey ailesini etkileyecek bir karar olacaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN