Yanlış anlaşılma sonucu darmadağın olan ailenin hikayesi: Kağıt Ev

Yanlış anlaşılma sonucu darmadağın olan ailenin hikayesi: Kağıt Ev

Dizi sezonunun sonuna yaklaşırken Star TV'den sürpriz bir hamle geldi. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nur Fettahoğlu, Tuvana Türkay, Nejat Uygur'un yer aldığı Kağıt Ev dizisi ilk bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşuyor. İşte detaylar...

Kağıt Ev dizisinde izleyiciyi nelerin beklediğine değinen Nur Fettahoğlu, "Alanlarında çok başarı olan iki hukukçunun kızlarının işlediği bir cinayet sonucu adalete güvenmek yerine yanlış karar vermeleriyle birlikte tersine dönen dünyaları... Alışılmışın dışında bir kurguya ve ritme sahip, bazen çekerken nefes almaya vaktimiz olmadığını düşündürtecek kadar" dedi.

KAĞIT EV FRAGMAN

KAĞIT EV NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Sürükleyici hikayesiyle merak konusu olan Kağıt Ev dizisi, 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 20.00'de Star TV'de izleyiciyle buluşacak. Normalde 10 bölümde gerçekleşecek olayları 1 bölümde ekranlara getirecek dizinin akıcılığı, izleyicinin heyecanını ve merakını hep diri tutacak. Senaryo, izleyiciyi karakterlerle empati yapmaya itecek.

KAĞIT EV KONUSU NE?

Fırtına ailesinin, 3 çocuklarıyla sürdürdükleri mutlu aile hayatı, bir günde yerle bir olur. Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına, uzun zamandır yayınlarına katıldığı 'Suçlu Peşinde' programının yapımcısı Azra İnce'nin cazibesine yenik düşer ve karısı Aylin'i aldatır.

Başarılı bir avukat olan Aylin Fırtına, işi ve 3 çocuğu arasında koştururken, bu ihaneti fark etmez bile. Fakat 16 yaşındaki kızları Cemre, ihaneti yakalar. Ancak şüpheleri onu yanlış kadına götürür. Yıllardır evlerinde çalışan Gülsüm'ün kızı İnci'yi hedefe koyar. Aile tarafından burslu okutulan İnci, Cemre'nin hışmına uğrar ve yaptıkları kavgada ölür.

Ortadan kaybolan kızını arayan Gülsüm'ün tek sığınağı, Fırtına ailesidir. İnci'yi gözyaşları içinde arayan bir diğer kişi de, ailenin büyük oğlu Mert'tir. Çünkü İnci, Mert'in herkesten gizlediği sevgilisidir. Fırtına ailesi vicdan, merhamet, ihanet üçgeninde sınanırken, Cihan'a tutkuyla bağlanan Azra d, zamanla bir öldüren cazibe figürüne dönüşecektir.

2851145-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

KAĞIT EV OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğuna oturduğu Kağıt Ec oyuncu kadrosunda; Erdal Beşikçioğlu (Cihan Fırtına), Nur Fettahoğlu (Aylin Fırtına), Tuvana Türkay (Azra), Nihal Koldaş (Gülsüm), Can Nergis (Bülent), Helin Kandemir (Cemre Fırtına), Nejat Uygur (Mert Fırtına), Yaşar Üzer (Halil), Bulut Teker, Bülent Gültekin, Tuğçe Aykut gibi isimler yer alıyor.

KAĞIT EV NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü kadrosuyla ilgi çeken Kağıt Ev dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapılıyor. Başrol karakterlerin ev sahneleri, eski İBB Başkanı Bedrettin Dalan'ın Asya Yakası'ndaki Çekmeköy ilçesindeki Reşadiye semtinde bulunan evde çekiliyor. Bunun haricindeki çekimlerin de Asya Yakası'ndaki ilçelerde yapıldığını belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN