Kim Milyoner Olmak İster neden yok, yayından kaldırıldı mı?

Kim Milyoner Olmak İster neden yok, yayından kaldırıldı mı?

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner İster yarışması 20 Şubat 2021 Cumartesi günü, 'Kardeşlerim' adlı dizinin bu saat diliminde yayınlanması dolayısıyla ekranlara gelmeyecek. ATV'nin fenomen yarışma programı yayından mı kaldırıldı yoksa başka bir güne mi kaydırıldı, henüz netlik kazanmadı. İşte detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster bu akşam yok mu, merak konusu oldu. Zira, ATV 20 Şubat Cumartesi yayın akışı içerisinde fenomen program yer almıyor. Her hafta yayınlandığı günlerde reytinglerin üst sıralarında yer alan Kim Milyoner İster yarışmasının yayından kaldırılıp kaldırılmadığı konusunda muamma bulunuyor.

KİM MİLYONER İSTER NEDEN YOK?

20 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de ATV'de yayınlanan Kim Milyoner İster yarışmasının yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Yerine bu akşam yeni dizi 'Kardeşlerim' ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Kim Milyoner İster yayından kaldırıldı, iddiasının doğru olmadığını belirtelim. Fakat ATV ve yapımcı firmadan bu konuda resmi bir açıklama henüz yapılmadığı için Kim Milyoner İster yarışmasının yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği bilinmiyor.

KİM MİLYONER OLMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

ATV, 'Kardeşlerim' adlı iddialı dizisini cumartesi akşamları yayınlama kararı aldı. Bu nedenle Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu sevilen yarışmanın günü değişecek. Büyük izleyici kitlesine sahip yarışma, yerine yayınlanan dizinin istenen reytingleri alamaması durumunda eski gününe dönebilir.

ATV YAYIN AKIŞI (20 ŞUBAT 2021)

07.30 ATV'de Hafta Sonu
10.00 Kediler ve Köpekler (Yabancı Sinema)
11.40 Maraşlı (6. Bölüm Tekrar)
15.20 Bir Zamanlar Çukurova (84. Bölüm Tekrar)
19.00 ATV Ana Haber Bülteni
20.00 Kardeşlerim (1. Bölüm)
22.30 Kardeşlerim (1. Bölüm Tekrar)
01.30 Kanatsız Kuşlar (Tekrar)
04.20 Bir Zamanlar Çukurova (28. Bölüm Tekrar)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN