Lastiği patlayan otomobil takla attı! 4 koruma polisi yaralandı

Lastiği patlayan otomobil takla attı! 4 koruma polisi yaralandı

Çorum'da bir otomobil lastiğinin patması sonucu takla atarak su kanalına devrildi. Kazada, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un koruma ekibinde olduğu belirtilen 4 polis yaralandı.

Giresun'da yaşanan sel felaketi için bölgeye giden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un koruma ekibinin içinde bulunduğu, polis memuru Ayhan B. yönetimindeki 06 AY 6639 plakalı otomobilin, Çorum-Samsun yolunun 18'inci kilometresinde Eskice köyü kavşağında lastiği patladı.

Kontrolden çıkan otomobil, takla atarak su kanalına devrildi. Kazada otomobildeki koruma görevlileri sürücü Ayhan B., Onur Ş., Eyüp P. ve İsmail N. yaralandı.

Yaralılar çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN