LGS başvuruları nasıl yapılır? 2019 LGS başvuruları 3 Nisan ve 14 Nisan arasında

LGS başvuruları nasıl yapılır? 2019 LGS başvuruları 3 Nisan ve 14 Nisan arasında

2019 LGS başvuru ekranından 1 Haziran'da yapılacak LGS'ye başvuru yapabilirsiniz. MEB Liseye Geçiş Sınavı başvuru kılavuzunu yayımlandı. Haberimizde "LGS başvuruları nasıl yapılır?" sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. 2019 LGS başvuruları 3 Nisan ve 14 Nisan arasında yapılacak. İşte konu hakkındaki detaylar...

2019 LGS başvuruları 3 Nisan ve 14 Nisan arasında yapılacak. Peki 1 Haziran'da yapılacak olan LGS başvuruları nasıl yapılır? LGS başvurusunda nelere dikkat edilmeli? Başvuru ücreti ne kadar? MEB'in yayımladığı Liseye Geçiş Sınavı başvuru kılavuzunda bütün bu soruların yanıtını bulabilirsiniz. İşte 2019 LGS başvuru ekranı ve Liseye Geçiş Sınavı başvuru kılavuzuile ilgili tüm detaylar...

LGS BAŞVURUSUNDA SON TARİH NE ZAMAN? 

2019 LGS başvuruları başladı. liseye Geçiş Sınavı LGS 2019 başvuruları bugün itibariyle başladı. 1 Haziran tarihinde yapılacak sınavın başvuruları 14 Nisan tarihine kadar devam edece. 

2019 LGS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN 

Liseye Geçiş Sınavı LGS 2019 başvuruları resmen başladı. Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından yayınlanan LGS 2019 kılavuzuna göre başvurular 14 Nisan tarihine kadar devam edecek. LGS 2019 sınavı ise 1 Haziran tarihinde yapılacak.

LGS BAŞVURU KILAVUZU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN