Magnum çekilişi canlı yayında açıklanacak | Porsche otomobili kim kazandı?

2 adet Porsche Cayman Benzinli 2019 Model Otomobili kazanmak isteyen talihliler, Magnum çekilişini canlı olarak takip etti. Noter huzurunda yapılan çekilişle lüks otomobil sahibini buldu. Peki Magnum Porsche otomobili kim kazandı? İşte detaylar...

Magnum çekiliş sonuçları Hürriyet Gazetesinin 17 Ekim 2020 Cumartesi ekinde duyurulacak. Magnum çekilişini canlı izleyenler de anında talihlilerin ve yedek talihlilerin isimlerini görebilecek. Peli Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Porsche otomobili kim kazandı? Sorularının cevabı haberimizde…

MAGNUM ÇEKİLİŞİ CANLI YAYINDA AÇIKLANACAK

Magnum Porsche Cayman çekilişi, 13 Ekim 2020’de saat 11.00'da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No: 4 - A Beyoğlu/İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleşti.

magnum-cekilisi-canli-yayinda-aciklanacak-porsche-otomobili-kim-kazandi.jpeg

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Magnum çekilişine katılarak Porsche otomobili kazanan talihliler 17 Ekim 2020 tarihli Hürriyet Gazetesi Cumartesi Eki Türkiye baskısında ilan edilecek. Yedek ve asil talihlilere taahhütlü posta yoluyla tebligat olacaktır. Katılımcının ikramiye kazanması hâlinde, adres bilgileri eksik ya da bilinmiyorsa gazetede yapılan ilan tebliğ niteliğinde olacak.

magnum-cekilisi-canli-yayinda-aciklanacak-porsche-otomobili-kim-kazandi-001.jpeg

KAZANANLARIN YAPMASI GEREKEN ADIMLAR 

Asil talihliler, başvuru için en geç 04 Kasım 2020; yedek talihliler de en geç 19 Kasım 2020'ye dek ikramiye kazandıkları okunabilir şifreli ürün çubukları, kimlik fotokopileri ve iletişim bilgileri ile [email protected]'ye ya da U2 Tanıtım'a başvuruda bulunmaları durumunda ikramiyelerini teslim alacak. 

magnum-cekilisi-canli-yayinda-aciklanacak-porsche-otomobili-kim-kazandii.jpeg

Bu tarihlere kadar başvuruda bulunmazlarsa ikramiyelerini teslim alamayacaklar. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün çubuğu ibrazı zorunludur. Şifreli ürün çubuğunun okunabilir bir biçimde muhafaza edilmesi katılımcıların sorumluğunda bulunur. İkramiye, çekilişle belirlenen talihlilere başvuru ve devir işlemlerinin tamamlanmasının ardından taahhüt edildiği biçimde verilecektir.

MAGNUM OTOMOBİL ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN