Mahrem imamlara eş zamanlı operasyon! 11 gözaltı kararı

Mahrem imamlara eş zamanlı operasyon! 11 gözaltı kararı

Balıkesir merkezli FETÖ soruşturmasında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Örgütün 'mahrem imamları'na yönelik soruşturma kapsamında 7 ilde eş zamanlı operasyon başlatıldı.

Balıkesir merkezli Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında 11 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmada, daha önce Balıkesir Polis Meslek Eğitim Merkezinde öğrencilere 'mahrem imamlık' yaptığı öne sürülen 3 öğretmen ve bir polisin de aralarında olduğu 11 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

7 İLDE EŞ ZAMANLI BAKSINLAR

Polis okulundaki öğrencileri örgüte kazandırmak için çalışmalar yaptığı iddia edilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon başlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İstanbul, Manisa, Uşak, Denizli, Sakarya, Batman ve Van'da başlatılan operasyon sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN