Mancini'nin koronavirüs testi pozitif çıktı

Mancini'nin koronavirüs testi pozitif çıktı

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin koronavirüs (corona virüs) testi pozitif çıktı.

İtalya Futbol Federasyonu tarafından yapılan yazılı açıklamada, periyodik olarak yapılan korona testi sonrasında, Teknik Direktör Roberto Mancini'nin testinin pozitif çıktığı belirtildi. Mancini'nin herhangi bir belirti göstermediği ve protokoller gereği Roma’daki evinde tecrit altında olduğu ifade edildi. 

İTALYA'DA KISITLAMALAR YÜRÜRLÜĞE GİRDİ 

Vakaların her geçen gün yeni rekora koştuğu İtalya'da Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 37 bin 809 yeni vakanın tespit edildiğini ve toplam hasta sayısının 862 bin 681'e ulaştığını duyurdu. Bakanlık son 24 saatte 446 kişinin daha virüs nedeni ile hayatını kaybettiğini, toplam can kaybının 40 bin 638’e yükseldiğini açıkladı. 

Ülkede, korona kısıtlamaları bugün yürürlüğe girdi. 3 Aralık'a kadar geçerli olacak kısıtlamalarda ülke genelinde 22.00 ile 05.00 saatleri arasında sokağa çıkmak yasaklanırken, kırmızı bölgelerde ise sokağa çıkma yasağı 24 saat uygulanacak.  

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN