Maraşlı neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte yaşananlar...

Maraşlı neden yok, yayından kaldırıldı mı? İşte yaşananlar...

ATV'nin sevilen dizisi Maraşlı'nın 5 Nisan 2021 Pazartesi günü yayınlanması gereken 13. yeni bölümü, başrol oyuncusu Burak Deniz'in koronavirüs hastalığına yakalanması dolayısıyla bu akşam ekranlara gelmeyecek. İşte, yeni bölüm tarihi...

Maraşlı final mi yaptı, merak konusu oldu. Bu yılın başında izleyicisiyle buluşan Maraşlı dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla kısa sürede reyting listelerinde üst sıralara yerleşti. Pazartesi akşamları ekranlara gelen dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmaması diziseverleri üzdü.

MARAŞLI NEDEN YOK, YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Normal şartlar altında 13. bölümü 5 Nisan 2021 Pazartesi günü ATV'de yayınlanması planlanan Maraşlı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelmeyecek. Başrol oyuncusu Burak Deniz'in kovid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından çekimler durduruldu. Bazı set çalışanlarının da koronavirüse yakalandığı ileri sürüldü. Bu akşam yeni bölümün yerine eski bölümlerden oluşan kolaj yayınlanacak.

Maraşlı dizisinin 13. yeni bölümünün ne zaman diziseverlerle buluşacağı henüz bilinmiyor. Tedavisine başlanan Burak Deniz, evinde karantinada bulunuyor.

MARAŞLI 12. BÖLÜM 1. FRAGMANI

0x0-12-bolum-foto-galeri-1616761696119.jpg

MARAŞLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Maraşlı 12. bölüm özeti: İlhan'ın yanına gelen polisler Ozan'ın cesedini teşhis etmesini ister. Aynı anda telefonuna Ozan'ı öldürürken çekilen gizli görüntülerin gelmesi İlhan'ı korkutur. Savaş, köşeye sıkışan İlhan'ı Behram ile tanıştırır. Elini kana bulayan İlhan, yasadışı işlere de karışmak üzeredir. Maraşlı'nın evine gelen Mahur, kimseyi bulamaz. Mahur, Şirin'den Maraşlı'nın memleketine gittiğini öğrenince Maraşlı'ya her gün aynı yerde bekleyeceğine dair bir not bırakır. Bu sırada Maraşlı, yeni bir sınavdan geçmektedir. Mahur her gün aynı yerde Maraşlı'yı bekler. Maraşlı'nın döndüğünü öğrenen Mahur, Aziz'in engellemelerine rağmen Maraşlı'nın evine gider. Mahur'u, Maraşlı'nın evinde bir sürpriz beklemektedir...

MARAŞLI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

TimsB'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un yazdığı, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Maraşlı dizisi oyuncu kadrosunda; Alina Boz (Mahur Türel), Burak Deniz (Celal Kün/Maraşlı), Kerem Atabeyoğlu (Aziz Türel), Saygın Soysal (Savaş), Serhat Kılıç (Necati Türel), Cemil Büyükdöğerli (İlhan Türel), Rojda Demirer (Firuzan Türel), Melis İşiten (Dilşad Türel), Cihan Yenici (Ozan), Neslihan Acar (Sedef Türel), Cengiz Sezgin (Sadık), Sinem Akyol (Hilal), Türkü Su Demirel (Behiye), Nihal Dinçel (Şirin), Gizem Kala (Ecem), Bedriye Rosa Çelik (Zeliş), Barış Özdemirli (Nevzat) gibi isimler yer alıyor.

MARAŞLI 12. BÖLÜM 2. FRAGMANI

0x0-12-bolum-foto-galeri-1616761698503.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN