MasterChef Alican Sabunsoy kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Orhan elendi Alican geldi

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Orhan elendi Alican geldi

Aşçılık için üniversiteyi bıraktığını söyleyen Alican Sabunsoy, MasterChef’in yeni üyesi olarak izleyici karşısına çıktı. Orhan’ın yarışmadan elenmesinin ardından yerine gelen Alican Sabunsoy’un yaşı ve diğer tüm bilgileri karar.com’da…

Sivri dili, kendine güveniyle tanınan Orhan’ın MasterChef’ten elenmesinin ardından yerine gelen Alican Sabunsoy, efendiliği, kıvrak zekâsı ve kişiliğiyle dikkat çekiyor. Diğer yarışmacıların pek şans vermediği Alican Sabunsoy’un memleketi, yaşı ve hayat hikâyesi izleyiciler tarafından merak ediliyor…

MasterChef'in 17. bölümünde yarışmaya Orhan’ın yerine Alican dâhil oldu. Daha evvel elemelerden geçemeyen ancak jüriyi etkileyen Alican Sabunsoy, MasterChef’e katıldı.

ALİCAN SABUNSOY KİMDİR VE NERELİDİR??

Aşçılık yapan Alican Sabunsoy, aslen Adanalıdır ve 28 yaşındadır. Daha önce suşi restoranında çalışan Alican, aşçılık için üniversiteyi bıraktı. 8 yıldır aşçılık yapan Alican, daha evvel Ekin’e elenmişti.

ALİCAN İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Somer Sivrioğlu Alican'ı duyururken yarışmacılar da Alican'ın MasterChef'teki ömrü ile ilgili yorumlarda bulundu. Kendisini ispatlaması gerektiği ve onun hiçbir tecrübesinin olmadığını düşünen yarışmacı arkadaşları, Alican’ın yarışmadan eleneceğini söylüyor…

19-09/20/masterchef.jpg

SOMER ŞEF'TEN ÖDÜLÜ KAZANAN İSİM BELLİ OLDU

18 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye 16. bölümünde Somer Şef başarılarından dolayı Yasin’e bıçaklı kolye hediye etti. Yasin hediyeyi almasının ardından kısa bir konuşma yaptı. İşte Yasin’in açıklamaları:

19-09/20/yasin.jpg

“Şefim öncelikle bu hediyeyi aldığım için çok heyecanlıyım. Çünkü sizin gibi büyük bir şeften hediye aldım ve bu hediye hayatım boyunca kullanabileceğim bir hediye. O beni ekstra sevindirdi. Şu an duygularımı nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum ama inanılmaz mutluyum. Ben bir ay önce buraya geldiğim zaman ben ne yapacağım, ne yapabilirim, potansiyelimi nasıl görebilirim. Şu anda o kadar özgüvenim yüksek, o kadar çok şey öğrendim ki kelimelerle anlatamam. Sizin bana kattıklarınız için gerçekten minnettarım. Bu hediyeyi aldığım için çok mutluyum. Çok teşekkürler.”

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN