MasterChef Çağla Levent kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağla, hayat hikâyesiyle gündem oldu

MasterChef Çağla Levent kimdir, kaç yaşında ve nereli? Çağla, hayat hikâyesiyle gündem oldu

TV8’in fenomen yarışması MasterChef Türkiye’de elemelerde yarışan Çağla Levent, hayat hikâyesiyle gündem oldu. Özellikle sosyal medya kullancıları, ‘’Çağla Levent kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?’’ sorularına yanıt aramaya başladı.

MasterChef Çağla, yarışmada babasının 16 sene önce bugün hayatını kaybettiğini söyleyerek, ‘’Onu dikerek gömdüler’’ dedi ve sosyal medyada gündem oldu. Babasının ölümünü kaldıramayan ve okulu bırakarak evlenen MasterChef Çağla Levent, meze yaparak geçimini sağlıyor.

MASTERCHEF ÇAĞLA LEVENT KİMDİR?

Ev hanımı olan ve Ankara’da oturan MasterChef Çağla Levent, 1989 yılında doğdu. Yemek yapma konusunda oldukça iddialı olduğunu ve kendine güvendiğini söyleyen MasterChef Çağla, sevindiğinde, üzüldüğünde, mutlu olduğununda yemek yapıyor. Yemek yaparak motive olan Çağla’nın 13 yaşında bir kızı ve 11 yaşında da erkek bir oğlu var. Üç de kedisi olan Çağla geçimini meze yaparak sağlıyor.

Bunu da online, sosyal medya üzerinden yapan Çağla’nın anne ve babası, o daha 5 yaşındayken ayrılmış. Bundan dolayı kardeşlerini kendisi büyütmek zorunda kalmış. O dönemlerde yemek yapmayı öğrenen Çağla, o zamanlardan beri yemek yapmayı çok seviyor.

Babasını öldüğünde lise birincisi olan ve kros takımı kaptanlığını yapan Çağla, babasının ölümünü kaldıramadığı için okulu bırakmış ve evlenmiş. Evlilikleri yürümeyen Çağla, şu an hayata tek başına tutunmaya çalışıyor.

HAYAT HİKAYESİYLE HERKESİ AĞLATTI

MasterChef'te yarışan Çağla Levent, ahtapot yemeği vesilesiyle bütün jüri üyelerinin de beğenisini kazanmasını bildi.

Bundan 16 yıl önce, şu an yarışmada yarıştığı gün babasının öldürüldüğünü anlatan Çağla, babasını dikerek gömdüklerini, ölümünü hâlâ kaldıramadığını söyledi. Çağla’nın bu sözleri jüri üyelerini ve izleyenleri duygulandırdı. 16 yaşında bir evlilik yaptıktan sonra ayrıldığını ifade eden Çağla, "Hayat çarkım burada bir daha dönecek benim" açıklamasında bulundu.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

"YEDİĞİM EN İYİ AHTAPOTLARDAN"

Yarışmada tatlı patates üzerinde ahtapot yemeği yapan MasterChef Çağla'ya jüriden övgüler yağdı. Şef Mehmet Yalçınkaya, "Yediğim ahtapotlar arasında en iyilerinden biriydi" ifadelerini kullandı. Çağla, MasterChef Türkiye'de üç şeften evet oyu alarak, bir sonraki tura geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN