MasterChef Rezzan kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Rezzan Atan hayat hikâyesiyle herkesi ağlattı

MasterChef Rezzan kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Rezzan Atan hayat hikâyesiyle herkesi ağlattı

MasterChef Türkiye elemelerine katılan Rezzan Atan’ın hayat hikâyesi, jüri üyeleri ve tüm izleyenleri ağlattı. TV8’in sevilen yemek yarışmasında duygu dolu anlar yaşandı. Ekrana gelen ilk bölümde konuşan yarışmacının açıklamalarının ardından, ‘’Rezzan Atan kimdir, kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?’’ soruları sosyal medyada gündem oldu.

Yarışmaya katılmak için 2 gün boyunca yoğun çalışan ve bundan dolayı da çok yorgun olduğunu söyleyen Rezzan Atan, hayat hikâyesini anlatırken; şefler Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya gözyaşlarına hâkim olamadı. Rezzan Atan, 9 yaşındayken ayakkabı boyacılığı yaparken restoranda işe girmiş ve bir daha hiç çıkmamış…

MASTERCHEF REZZAN ATAN KİMDİR?

Aslen Şırnaklı olan 1992 doğumlu MasterChef Rezzan Atan, yarışmaya Mersin’den katıldı. 8 kardeşin en büyüğü olan Rezzan Atan, 9 yaşında ayakkabı boyucağılığı yaparak, ailesine yardımcı olduğunu söyledi. Boyacılık yaparken, lokantada yemek işine başladığını anlatan Rezzan Atan, baba ve annesinin resmî nikâhının olmamasından dolayı okula kaydolmak için amcasının üzerine kaydolduğunu ve bundan dolayı da nüfusta 3 kardeşi gözüktüğünü aktardı.

Bu yaşlarına gelene kadar lokantada eğitildiğini kaydeden Rezzan Atan, TV8’in fenomen yarışması MasterChef’e girebilmek için 2 gün ağır çalıştığını ve bundan dolayı da çok yorgun olduğunu ileri sürdü. Rezzan Atan, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’dan aldığı evet oylarının ardından turu geçti.

SON ŞAMPİYON KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 2019'daki büyük finale Cemre ve Alican finale adını yazdırmıştı. Final bölümünde yarışmacılar 3 ayrı etapta mücadele ederken, Cemre Uyanık, MasterChef 2019’un şampiyonu olmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN