MasterChef Sedat kimdir, kaç yaşında, nereli? Sedat Tuncer biyografisi

MasterChef Sedat kimdir, kaç yaşında, nereli? Sedat Tuncer biyografisi

MasterChef Sedat, yaptığı leziz yemeğin ardından üç şeften de ‘evet’ oyu alarak yarışma hakkı elde etti. Peki MasterChef Sedat Tuncer kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? En büyük hayallerinden birinin MasterChef olduğunu söyleyen yarışmacı, yıllardır bu mesleğin içinde çalışıyor…

Osmanlı, Anadolu ve Uzak Doğu mutfağında iyi olduğunu öne süren MasterChef Sedat Tuncer, Instagram hesabı üzerinden yaptığı tarifleri de paylaşarak, takipçilerinin beğenisine sunuyor. İşte MasterChef Sedat Tuncer’in biyografisi

MASTERCHEF SEDAT TUNCER KİMDİR?

Borbulan soslu levrek yaptığı ilk turda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve ve Somer Sivrioğlu’ndan geçer not alarak turu geçmeyi başaran Sedat Tuncer, 1988 yılında doğdu. Aslen Kastamonulu olan ancak yarışmaya İstanbul’dan katılan Sedat Tuncer, özel bir catering (Yemek) firmasında aşçılık yapıyor.

13 yıldır mesleğin içinde olduğunu söyleyen Sedat Tuncer, Osmanlı, Anadolu ve Uzak Doğu mutfağı konusunda kendisine güveniyor.

SEDAT TUNCER'İN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Tuncer, her zaman hayalini süslediği için MasterChef’e katıldığını söyledi…

Instagram hesabında 6 bine yakın takipçisi bulunan Sedat Tuncer, seyahat etmeyi, gezmeyi seviyor. İnsanlarla arasının iyi olduğunu ve her insanı çok sevdiğini söyleyen Sedat Tuncer, gezdiği yerleri, yaptığı yemekleri ve ailesiyle olan özel anlarını da sayfasından paylaşıyor.

Borbulan soslu levrek ile ilk turda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’ndan evet oyu almayı başaran Sedat Tuncer, MasterChef Türkiye’de yarışma hakkı elde etti.

MasterChef Sedat Tuncer’in, ‘Sedatchef Tunçer’ adında bir YouTube kanalı da bulunuyor. Sedat, yaptığı yemeklerin tariflerini bu kanal aracılığıyla paylaşıyor…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN