Masumiyet'te Ela yapbozun eksik parçalarını tamamlıyor!

Masumiyet'te Ela yapbozun eksik parçalarını tamamlıyor!

Masumiyet 5. yeni bölümde neler olacak, merak konusu oldu. Zira, Ela, kafasındaki karışıklıktan kurtulmanın bir yolunu bulur ve gerçeklere doğru kimsenin beklemediği büyük bir adım atar. Üzerindeki büyük baskıyı ve İlker'in kendisinden uzaklaşmasını kaldıramayan İrem'in attığı adım ise Ela'nınkinden çok daha büyük olur. Gerçeğin yıkıcı etkisi hayatları bir kez daha değiştirir. İşte, merakla beklenen son fragman...

Masumiyet 5. bölüm özeti, belli oldu. İlker'in şok ziyareti, bazı sorulara cevap olup, acımasız yalanların sonunu getirirken yeni bir acımasızlığın fitilini ateşler. Ela'nın yanında Bahar'a yakalanan İlker, savunmasında reddettiği ilişkiyi kabul etmek zorunda kalır. Fakat İlker'in açıklaması, Ela'nın gururunu bir kez daha kırar. O güne dek sadece kızı için adalet arayışında olan Bahar, madalyonun diğer yüzüyle, Ilgazlar'ın profesyonelce yürüttüğü algı operasyonuyla karşı karşıya kalır.

MASUMİYET 5. BÖLÜM 1. FRAGMAN

MASUMİYET 5. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Ekranların iddialı dizisi Masumiyet'in 5. bölümü, 24 Mart 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de ekranlara gelecek. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün tekrarı izleyicilerle buluşacak. Masumiyet tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'a göz atabilirsiniz.

Masumiyet dizisi Münevver Karabulut ile Cem Garipoğlu hikayesi mi, sosyal medyada gündem oldu. Dizinin, 2009 yılında yaşanan vahşi cinayetin öncesinde yaşananlara benzemesi ve dizide Ela karakterinin 19 yaşında olması, Münevver Karabulut'un da 17 yaşında olması dikkat çekiyor.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumiyet 5. bölüm özeti: Ela ve İlker'in olay yerinde yaşadıkları yüzleşme, Ela için yapbozun eksik parçalarını yerine koyar. Ela'nın hatırladıklarını kaldırması hiç kolay olmaz. Bir yandan İrem'in şok intiharıyla, diğer yanda Ela'dan gördüğü tepkiyle köşeye sıkışan İlker bir kez daha annesine sığınır. Hale, oğlunu kurtarmak için düğmeye basar ve İlker'i yurt dışına kaçırmak için harekete geçer. Diğer yanda, Bahar ve Ela'nın zorbalığa karşı verdikleri sınav, İrem'in çektiği video sonrası yaşananlarla bir kez daha alevlenir.

Ela yine hedefteki isimdir. İntiharı sonrasında yaşananlarla birlikte, İrem, Hale'nin ocağına düşer ve yeni bir hamle yapmak zorunda kalır. Kızının, evliliği yüzünden sürüklendiği noktayı hazmedemeyen Harun, Bahar ile sessiz bir iş birliği içine girer. Bahar da, kızlar arasındaki tehlikeli düşmanlığa rağmen Harun'a güvenmeyi seçer.  Ela'nın kaybettiği bebeğini hatırlaması herkes için işin rengini değiştirirken, Hale'nin kaçış planı anne oğul için ya kurtuluş ya da sonun başlangıcıdır.

MASUMİYET 5. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMİYET DİZİSİ KONUSU NE?

Evli ve iki çocuk annesi Bahar'ın hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela'nın ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil; babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar'ın çabaları sonuçsuz kalır. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela'nın 19. yaş gününde değişecektir.

MASUMİYET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık'ın yazdığı, yönetmen koltuğuna Ömür Atay'ın oturduğu Masumiyet dizisi oyuncu kadrosunda; Deniz Çakır (Bahar Yüksel), Mehmet Aslantuğ (Harun Orhun), Hülya Avşar (Hale Ilgaz), İlayda Alişan (Ela Yüksel), Serkay Tütüncü (İlker Ilgaz), Deniz Işın (İrem Orhun), Tolga Güleç (Timur Yüksel), Selen Uçer (Yelda Demirci), Neslihan Arslan, Asena Tuğal (Banu Kaya), Ertuğrul Postoğlu (İsmail Ilgaz), Alayça Öztürk Gidişli (Neval Hancı), Kimya Gökçe Aytaç (Asu Ilgaz), Gizem Ergün (Emel Yüksel), Asena Keskinci (Hande Hancı), Rüçhan Çalışkur (Gülizar Yüksel), Ozan Kaya Oktu gibi isimler yer alıyor.

MASUMİYET DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İddialı yapımın çekimleri Kocaeli'de gerçekleştiriliyor. Kentteki Kandıra, Derince, Gebze, İzmit, Dilovası, Körfez, Kartepe, Gölcük, Karamürsel, Başiskele gibi ilçelerde çekimleri yapılan Masumiyet dizisinin kapalı mekan sahneleri de aynı kent merkezinde çekiliyor.

MASUMİYET 5. BÖLÜM 3. FRAGMAN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN