Masumlar Apartmanı son bölümde bodrum kat gizemi çözülüyor!

Masumlar Apartmanı son bölümde bodrum kat gizemi çözülüyor!

Son bölümlerde Han'ın Esat'ı bodrum katında sakladığı izlenimi verilmesi, yeni bölüme olan merakı artırdı. Esra'nın bodrum katında gördüklerinden sonra kafasına aldığı darbeyle bayılmasıyla herkes birbirinden şüphelenmeye başladı. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Masumlar Apartmanı 30. bölüm özeti, belli oldu. Başına gelenlerin ardından Esra, bunu kendisine yapanın Han olduğuna emindir ve bunu kanıtlanmak için elinden geleni yapar. Safiye'nin aklındaki isim ise bir başkasıdır.

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM 1. FRAGMAN

30. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sosyal medyada ve internette her bölümü milyonlarca kez izlenen Masumlar Apartmanı'nın 30. bölümü, 20 Nisan 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise son bölümün tekrarı izleyicisiyle buluşacak. Masumlar Apartmanı tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformuna göz atmak mümkün.

Masumlar Apartmanı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Gülben'in yaşadığı soruna çözüm arayışına giren İnci, ona yardım etmek için bazı adımlar atar. Ancak her zamanki gibi Safiye ile karşı karşıya gelir. Yağmur'un hastalarından biriyle yaşadığı karşılaşma, Han'ın canını sıkar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 30. bölüm özeti: Esat'ın yokluğuyla iyice endişeye kapılan Gülben'in odağı ise hiç beklenmedik birine kayar. Neriman, kendini tamamen kapatmışken Ege'nin yaptığı bir hamle işin seyrini değiştirir. Bu sırada başka bir radyoyla görüşmeye giden İnci, bu yeni işin Han üzerindeki etkisinden habersizdir. Han ise, her şeyin kontrolü dışında gelişmesinin sıkıntısı içindeyken ailesi için yeni bir tehditle karşı karşıya gelir.

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun Galata ve Karaköy semtlerinin yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat mahallesinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN