Mehmet Turgut cinayetinin sır perdesi aralanıyor!

Mehmet Turgut cinayetinin
 sır perdesi aralanıyor!

İstanbul'da fidye için kaçırıldıktan sonra ölü bulunan işadamı Mehmet Turgut cinayetiyle ilgili soruşturma sürüyor. Gözaltında olan ailenin şoförlerinin köstebek olduğu belirlendi.

26 Haziran'da fidye için kaçırıldıktan 19 gün sonra ölü olarak bulunan işadamı Mehmet Turgut cinayetiyle ilgili soruşturma soruyor. Cinayetle ilgili olarak 17 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi turgut ailesinin özel şoförü. Şoförlerin çeteye bilgi aktardığı, köstebek oldukları belirlendi.

Fidyeciler gözaltındaki şoförlerle irtibata geçti

Cinayetin ayrıntıları da ortaya çıkmaya başladı. Fidyeciler öncelikle gözaltında olan ailenin şoförleriyle irtibata geçti, 2 kişiden devamlı bilgi aldılar. Pendik'te bir villa kiralayan zanlılar 10 gün boyunca işadamını takip etti, 26 haziran'da da hergün aracını park ettiği yerden kaçırdılar. Bir araca bindirilen işadamının ağzına bağırmaması için koli bandı yapıştırıldı. Mehmet Turgut, Pendik'te kiralanan villaya götürüldü. Fidyeciler işadamını araçtan indirmek istediği sırada hayatını kaybettiğini gördüler.

Öldükten sonra da fidye istediler

Zanlıların iddiasına göre Mehmet Turgut ağzına yapıştırılan koli bandı nedeniyle hayatını kaybetti. İşadamı aynı gün akşam saatlerinde Pendik Ballıca Köyü'nde ormanlık alana gömüldü. Fidyeciler, bir gün sonra da işadamının oğlunu telefonla arayacak 5 milyon euro istediler.

En son görüşmeleri inceleniyor

Ailenin şoförlerini yakın takibe alan polis fidyecilerin izine ulaştı ve farklı şehirlerde yapılan operasyonlarda 17 kişi gözaltına alındı. Polis şimdi cinayete kurban giden işadamını son olarak kimlerin aradığını araştırıyor. İşadamının ağabeyi Musa Turgut kardeşiyle kaçırıldığı gün Süleymaniye Camii'nde cuma namazı kıldığını, bu sırada gelen telefonlardan şüphelendiğini söylemişti. Cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN