Mersin İdmanyurdu Başkanı Tekin istifa etti!

Mersin İdmanyurdu Başkanı Tekin istifa etti!

TFF 1. Ligin'de zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu’nun Kulüp Başkanı Ali Tekin, görevinden istifa etti.

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nun Kulüp Başkanı Ali Tekin, görevinden istifa etti. Sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyuran Tekin, "Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Türkiye’nin en güzide kulüpleri arasında yer almaktadır. Bundan sonraki süreçte kulübümüzün daha da iyi yerlerde olacağından şüphem yok" dedi.

DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER

TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Mersin İdmanyurdu’nda şok istifa haberi geldi. Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Tekin, sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Tekin, "28 Eylül 2016’da gururla başladığım Mersin İdmanyurdu Kulüp Başkanlığı görevimden istifa etmiş bulunuyorum.Geçen bu süreçte şahsıma destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyorum.

Mersin İdmanyurdu Spor Kulübü Türkiye’nin en güzide kulüpleri arasında yer almaktadır. Bundan sonraki süreçte kulübümüzün daha da iyi yerlerde olacağından şüphem yoktur. Takımımıza da maçlarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN