Metro Holding Genel Müdürlüğü'ne Çiğdem Öztürk Göbülük getirildi

Metro Holding Genel Müdürlüğü'ne Çiğdem Öztürk Göbülük getirildi

Metro Holding Genel Müdürü Ahmet Afkan istifa etti. Afkan'ın yerine Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk'ün kızı Çiğdem Öztürk Göbülük atandı.

Metro Holding’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı:

Sn. Mustafa Yıldırım Şirketimiz Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etmiştir. Boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sn. Mehmet Akif Yaşın atanmıştır. Sn. Mehmet Akif Yaşın şirketimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak görev alacaktır. Sn. Çağla Öztürk Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam etmektedir.

Sn. Ahmet Afkan’ın istifasıyla boşalan Genel Müdürlük görevine aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Çiğdem Öztürk Göbülük atanmıştır. Kamuoyuna duyururuz. Saygılarımızla.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN