Mucize doğum! Yoğun bakımdaki koronalı anne sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi

Mucize doğum! Yoğun bakımdaki koronalı anne sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi

ABD’nin Minnesota eyaletinde solunum cihazına bağlı ve durumu kritik olan bir Kovid-19 hastası anne, sezaryen bir kız bebek dünyaya getirdi. Doktorlar, 10 hafta erken doğmasına rağmen bebeğin sağlıklı olduğunu açıklarken, annenin durumu ise ciddiyetini koruyor.

Minnesota eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Aurora Chacon Esparza adlı kadın, hamileyken yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı. Esparza durumu ciddileşince, 19 Haziran’da North Memorial Hastanesi'de 30 haftalık hamileyken solunum cihazına bağlandı.

10 HAFTA ERKEN DOĞUM YAPTI

Doktorlar bebeğin yeterince oksijen alamadığını belirleyince anneye sezaryen yapıldı. Andrea adı verilen bebek, 10 hafta erken doğmasına rağmen doktorlar durumunun iyi olduğunu açıkladı.

ANNENİN DURUMU KRİTİK

Baba Juan Duran ise eşinin durumunun kritik olduğunu belirtirken “Şimdiye kadar tanıdığım en güçlü insanlardan biri. Bu yüzden bunun üstesinden geleceğine inanıyorum. Başaracak” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN