Mustafa Cengiz Fatih Terim'e ateş püskürdü

Mustafa Cengiz Fatih Terim'e ateş püskürdü

Genel Kurul üyeleriyle bir araya gelen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, kulüpte yaşananları ve futboldaki gelişmeleri anlatarak birbirinden çarpıcı açıklamalara yer verdiği iddia edildi. İsim vermeden, teknik direktör Fatih Terim'i suçladığı söylenen Cengiz, "Bir ABD’ye gidiyor, bir Bodrum’a" diyerek takımın tam çalışamamasındaki sebebin de Terim'i gösterdiği öne sürüldü.

Futbolcular için yaptığı, "Futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerek" açıklamalarla gündeme oturan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Genel Kurul üyeleriyle bir araya geldiği toplantıda Fatih Terim'i hedef aldığı iddia edildi. Terim'e ilişkin "Bir ABD'ye gidiyor, bir Bodrum'a" diyerek, takımın başarısızlığını da teknik adama yüklediği iddia edilen Cengiz adeta ateş püskürdü. 

Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde sahasında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'ın galibiyet özlemi giderek artıyor. Galatasaray son maçla puanını 62'ye yükseltirken, takımın son haftalardaki düşüşü mevcut krizleri ortaya çıkardı.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Genel Kurul üyesi 20 kişilik grupla bir araya gelen Başkan Cengiz, kulüpte yaşananları, özellikle futboldaki gelişmeleri anlatırken, birbirinden çarpıcı bilgiler vererek, şikayetlerini dile getirdi.

CENGİZ TERİM'İ HEDEF ALDI

Galatasaraylı takım oyuncularının antrenmanlarında iyi çalışamadığına göndermede bulunan Başkan Cengiz’in, takımdan sonraki ikinci hedefi başarılı teknik direktör Fatih Terim olduğu öne sürüldü.

İsim vermeden, milli takımın teknik adamını kasteden Mustafa Cengiz, "Bir ABD’ye gidiyor, bir Bodrum’a" diyerek sarı-kırmızılı takımın çalışamamasındaki sebebinin Terim olduğunu ortaya koydu.

UÇAK KONTENJAN'I TERİMDE İDDİASI

Sarı-kırmızılıların deplasman için kullandığı özel uçuşlarda, kulübe verilen ücretsiz hakların Florya tarafından kullanıldığına işaret eden Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, bundan dert yandı. Başkan Cengiz, kontenjanın hep Fatih Terim ve ekibi tarafından kullanıldığını dile getirdi.   

"DONK'UN SEKS PARTİLERİNDEN BIKTIK"

Galatasaray’ın futbolda Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin ardında kalmasına gönderme yapan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Donk’un seks partilerinden bı ktık. Futbolcular doğru dürüst antrenman yapmıyor. Akşam parti, sabah idman... Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" diye konuştu. 

"SÜREN'İN 12 MİLYON DOLARLIK MAKETİNİ UNUTMADIM"

Pandemi nedeniyle genel kurula gidilememesine rağmen, damadı Burak Elmas’ı aday olarak hazırlayan eski başkan Faruk Süren’e de çatan Mustafa Cengiz, "Süren’in 12 milyon dolarlık maketini unutmadım" dedi. Ali Sami Yen Stadı’nın ilk projesi için ödenen bu paranın kayıtlarının da kayıp olduğu ifade edildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN