Son dakika! Galatasaray, Mustafa Cengiz'in çağrısı üzerine olağanüstü toplandı

Son dakika! Galatasaray, Mustafa Cengiz'in çağrısı üzerine olağanüstü toplandı

Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, olağanüstü toplantı çağrısı yaparak tüm kurulları bugün Türk Telekom Stadyumu'nda topladı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’in olağanüstü çağrısı üzerine yönetim, denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idareciler Türk Telekom Stadyumu'ndaki toplantıya katıldı.

Cengiz'in çağrısı üzerine tüm kurullar ve idareciler stattaki toplantıya katıldı. Bu toplantıdan çok radikal kararlar çıkması bekleniyor.

CENGİZ: İSTİFAMI İSTEYEN OLMADI

Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik, yaptığı açıklamada, "Mustafa Cengiz'e istifa etmesini önerdik. Seçim kazanmasının mümkün olmadığını söyledim" ifadelerini kullanmıştı.

Başkan Cengiz, bu konuyla ilgili şu sözleri söylemişti: "Bana istifayla ilgili hiçbir kelime gelmedi. Onu diyene sorun. Fatih Terim ile sorunumuz yok. Pazar günü toplanıyoruz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN