Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç evlendi? Eşiyle koronavirüse yakalandı!

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç evlendi? Eşiyle koronavirüse yakalandı!

90'lı yıllar pop müziğinin güçlü seslerinden Niran Ünsal, 5. kez nikah masasına oturarak uzun süre magazin gündemini meşgul etti. Bir dönem başörtü de takan ünlü şarkıcı, 2010 yılında dini nikah kıydığı magazin muhabiri İbrahim Gugu ile 2011 yılında resmi nikah kıydı. İşte, Niran Ünsal biyografisi...

Niran Ünsal ve eşinin koronavirüs testleri pozitif çıktı. Sağlık durumu hakkında sosyal medya hesabında açıklama yapan başarılı şarkıcı, "Maalesef üzücü haber geldi. Hem eşim hem de benim Covid-19 test sonucumuz pozitif çıktı. Bu da geçecek inşallah. Dualarınızı bekliyorum" dedi.

niran-unsal-evlendi-muzikonair.jpg
Liva Gugu, İbrahim Gugu, Niran Ünsal, Riva Gugu

NİRAN ÜNSAL'IN HAYAT HİKAYESİ

13 Ağustos 1976 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Niran Ünsal'ın gerçek adı Fatma Uludan Canevi'dir. Şarkıcı Nursal Ünsal ve kanun sanatçısı Ahmet Canevi'nin ikinci çocuğudur.

Niran Ünsal müzik hayatına 8 yaşında İzmir TRT Çocuk Korosu'nda başladı. Uzun yıllar TRT İzmir Radyosu'nda görev aldı. Daha sonra Türk Sanat Müziği Korosu'nun sınavlarını kazandı. Müzikal tercihini pop müzikten yana kullanması dolayısıyla radyodan ayrılıp orkestra eşliğinde sahne çalışmalarına başladı.

Bir dönem İzmir'de radyo programcılığı yaptı. İzmir Devlet Konservatuvarı Şan Bölümü Öğretim Üyesi Müfit Bayraşa'nın Pop Show 94 yarışması için hazırladığı besteyi seslendirdi. 'Serseri Mayın' adlı şarkıyla yarışmada birinci oldu.

Yarışmadaki başarısının ardından müzik birikiminin yeterli olmadığını düşünerek, müzik dünyasının usta isimleriyle sahne çalışmaları yaptı, beste denemelerine başladı. 

1996 yılında 'Haktan' adındaki ilk albümünü çıkardı. İstanbul Boğazı'nda yat turuyla başlayıp Ortaköy meydanında halka ücretsiz verilen konserle biten albüm tanıtımı büyük ses getirdi.

İlk albümünün ardından sahne çalışmalarına yoğunlaşan Niran Ünsal, birçok ünlü isme bestelerini verdi.

2003 yılında Ahmet Kaya'nın anısına hazırlanan albümde Niran Ünsal'ın seslendirdiği 'Giderim' adlı şarkı büyük beğeni topladı.

maxresdefault.jpg
Niran Ünsal

ÖZEL YAŞAMI

1976 doğumlu olan şarkıcı Niran Ünsal, 2021 yılı itibarıyla 45 yaşındadır.

1990 yılında Kaan Canbağ ile 6 ay süren evlilik yaşadı. Bu evliliğinden 'Hande' (d.1991) adında kızı oldu. 1999-2000 yılları arasında oyuncu Peker Açıkalın ile evlendi. Bu evliliğinden olan kızına 'Narin Şeker' (d.2000) adını verdi. 2004 yılında oyuncu Selçuk Soğukçay ile, 2007-2009 yılları arasında Oğuz Türküsev ile evli kaldı. 2010 yılında magazin muhabiri İbrahim Gugu ile dini nikah, 2017 yılında resmi nikah kıyarak evlendi. Son evliliğinden 'Liva' (d.2012) ve 'Riva' (d.2014) adlarında çocuklarını dünyaya getirdi.

Niran Ünsal 1.65 metre boyunda, 63 kilo ve aslan burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @niranunsalofficial, Twitter'da @NiranUnsal13 kullanıcı adıyla yer almaktadır.

NİRAN ÜNSAL ALBÜMLERİ

1996 - Haktan
1999 - Şarkılara Tutundum
2004 - Göçebe
2007 - İyi Niyetlerim
2009 - Sesler ve İzler
2010 - Bir Avaz Bir Saz
2012 - İnce Ayar
2014 - Ok
2016 - Nü Club & By ŞorŞi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN