Olimpiyat şampiyonu yüzücü Ryan Lochte'ye saldırı!

Olimpiyat şampiyonu yüzücü Ryan Lochte'ye saldırı!

ABD Milli Takımı'ndan olimpiyat ve dünya şampiyonu yüzücü Ryan Lochte ile 3 arkadaşı, 2016 Olimpiyat Oyunları'nın düzenlendiği Rio de Janerio kentinden silahlı soyguna uğradı.

ABD Olimpiyat Komitesi'nden yapılan açıklamada, yüzme milli takımından Lochte ve 3 arkadaşının, Rio de Janeiro'da gece kulübü çıkışında bindikleri taksinin önünü kesen polis üniforması giymiş kişiler tarafından silahlı soyguna maruz kaldığı bildirildi.

Saldırganların, ABD'li sporcuların para, cüzdan ve bazı kişisel eşyalarını çaldığı belirtildi.

Lochte, ABD basınına yaptığı açıklamada, "Silahlarını bize doğrulttular ve yere yatmamızı söylediler. İtiraz ettim ama kafama silah dayanınca direnmedim. Paramı, cüzdanımı ve kişisel eşyalarımı aldılar." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN