ÖSYM Başkanı açıkladı: Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları sorgulama sayfası erişime açıldı

ÖSYM Başkanı açıkladı: Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları sorgulama sayfası erişime açıldı

KPSS-2020/11 Sağlık Bakanlığı yerleştirme sonuçları erişime açıldı. ÖSYM Başkanı Aygün tarafından yapılan son dakika açıklamasında; Sağlık Bakanlığı kadrolarına yerleştirme sonuçlarına https://sonuc.osym.gov.tr/ adresi üzerinden erişiliyor.

10-16 Eylül tarihlerinde tercihlerin alındığı KPSS-2020/11 Sağlık Bakanlığı kadrolarına yerleştirme sonuçları http://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişime açıldı. Aygün, Sağlık Bakanlığı kadrolarına yerleştirme sonuçlarını duyururken, Twitter hesabından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı alıntılayarak, hayırlı olmasını diledi.

SAĞLIK BAKANLIĞI YERLEŞTİRME SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) https://sonuc.osym.gov.tr/ adresine giriş yaptıktan sonra, ‘KPSS-2020/11 Sağlık Bakanlığı Kadrolarına Yerleştirme Sonuçları’ bölümüne tıklayın. ‘T.C. Kimlik / YU Numarası’ ve ‘Aday Şifreniz’ bölümünü girdikten sonra sonuç sayfasına ulaşacaksınız.

KADROLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilenler, başka bir sınav ya da mülakat yapılmaya gerek kalmadan, yerleştirme yapılan kadrolara Sağlık Bakanlığı tarafından direkt olarak atanıyor. Yerleştirildikleri hâlde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan ya da gerekli belgeleri verilen zaman içerisinde teslim etmeyenlerin atamaları yapılmaz.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM BAŞKANI DUYURDU

Resmî Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Prof. Dr. Halis Aygün, 10-16 Eylül tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/11 Sağlık Bakanlığı kadrolarına yerleştirme sonuçlarının http://sonuc.osym.gov.tr adresinden açıklandığını duyurdu.

ekran-resmi-2020-09-29-11-15-01.png

Sağlık Bakanlığı ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın resmî Twitter hesabını da alıntılayan ÖSYM Başkanı Halis Aygün, sağlık camiasına hayırlı temennilerde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN