Pakistan'da bombalı saldırı: 5 ölü

Pakistan'da bombalı saldırı: 5 ölü

Pakistan'ın Chaman kentinde, park halindeki bir motosiklete yerleştirilen bomba infilak ettirildi. Saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 14 kişi de yaralandı.

Pakistan'ın Belucistan eyaletine bağlı Chaman kentinin Mall Road bölgesinde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu en az 5 kişinin hayatını kaybettiği, 14 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Güvenlik kaynakları, yaralıların çevredeki hastanelere kaldırıldığını aktardı. Polis Muhammed Mohsin, bölgede park halinde bulunan bir motosiklete yerleştirilen patlayıcı maddelerin uzaktan kumandalı cihaz ile infilak ettirildiğini açıkladı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, patlamanın etkisiyle çevrede bulunan çok sayıda dükkan ve evin camlarının kırıldığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN