Payitaht Abdülhamid'de 'Gül’ göndermesi iddiasına yapımcıdan açıklama

Payitaht Abdülhamid'de 'Gül’ göndermesi iddiasına yapımcıdan açıklama

TRT ekranlarında yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisindeki sahne tartışmalara yol açtı. Söz konusu sahnedeki diyalogla ilgili iddialara, dizinin yapımcısından açıklama geldi.

Payitaht Abdülhamid dizisindeki bir sahnede yer alan diyaloğun, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e gönderme yaptığı yönündeki iddialara dizinin yapımı şirketinden yanıt geldi. Sosyal medyada yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi:

''Es film olarak yapımcılığını üstlendiğimiz Payitaht Abdülhamid dizisi hakkında sosyal medyada gerçek dışı yorumlar yapılmaktadır.

Dizinin senrayosu yayın gününden 5-6 hafta önce yazılmış, çekimleri ise 3 hafta öncesinden tamamlanmıştır. Dolayısıyla, anlık değişen gündemle zorlama benzerlikler kurma gayreti; senaristilerimizden oyuncularımıza, yöneticilerimizden set ekibimize kadar büyük bir özveriyle çalışan herkesi üzmektedir 

Büyük bir özveriyle hazıranan dizimizin günlük gelişmelere malzeme edilmesinin haksızlık olduğunu, çalışmalarımızı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı titizlikle sürdüreceğimizi kamuoyu bilgisine saygıyla sunarız.''

19-05/10/df155035-a7e4-4102-a6b1-193a6a8c6edb.jpg

NE OLMUŞTU?

TRT’de yayınlanan dizisinin tanıtımında Abdülhamid, “Yanımızda yöremizde su verdiklerimiz diken olmaya meyletmişlerse sonunda mutlaka budarız!” diyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN