Pepe'den kötü haber geldi

Pepe'den kötü haber geldi

Real Madrid'in savunma oyuncusu Pepe, sakatlığı sebebiyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Real Madrid'de Portekizli savunma oyuncusu Pepe, sakatlığı sebebiyle 2 hafta forma giyemeyecek.      

Ntvspor'da yer alan habere göre, 22 Mart'taki Barcelona maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen 32 yaşındaki Pepe'nin, kontroller sonrasında sağ uyluk adalesinde zorlanma tespit edildiği bildirildi.
      
Pepe, sakatlığı sebebiyle Portekiz Milli Takımı'nın 29 Mart'ta Sırbistan ve dün Yeşil Burun Adaları ile oynadığı karşılaşmalarda da forma giyememişti.
      
Portekizli futbolcunun, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin görev vermesi halinde, Real Madrid'in 14 Nisan'da Atletico Madrid karşısına çıkacağı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında sahada olması bekleniyor.
      
Real Madrid formasıyla bu sezon 28 maça çıkan Pepe, takımına 1 de gol kazandırmıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN