PKK operasyonunda gözaltı sayısı 9'a yükseldi

PKK operasyonunda gözaltı sayısı 9'a yükseldi

Kocaeli'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 3 şüpheli daha yakalandı. Böylece gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, PKK/KCK terör örgütü adına eylem ve faaliyetlerde bulunduğu tespit edilen şüphelilere yönelik dün Kocaeli, Hatay ve İstanbul'da düzenlenen operasyonda 3 şüpheli daha gözaltına alındı.  

Operasyonda yakalanan şüpheli sayısı 9'a yükseldi. 

ŞÜPHELİLERDEN BAZILARI HDP'Lİ

Üzerlerinde ve ikametlerinde çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirilen şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Şüphelilerden bazılarının, HDP Kocaeli İl Başkanlığı üyesi oldukları öğrenildi.

Dün başlatılan operasyonda 6 şüpheli gözaltına alınmıştı.

KOCAELİ/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN