Polis baskınında yakalandı! Uzaktan kumanda ile fatura ödeme ekranına dönüyor

Polis baskınında yakalandı! Uzaktan kumanda ile fatura ödeme ekranına dönüyor

Polis baskınında ele geçirilen kumar makineleri yok artık dedirtti. Polis baskınlarında fatura ödeme ekranı görünümü alan kumar makinesi yapmışlar.

Mersin'de bir ihbar üzerine yapılan baskında ele geçirilen kumar makinesi polisleri bile şaşırttı. Polisin yaptığı operasyonda, 7 adet kumar makinesine el konuldu. El konulan makinelerin özel olarak yapıldığı ve baskın sırasında uzaktan kumanda ile ekranının fatura ödeme ekranına dönüştüğü açıklandı. 

POLİS BİLE ŞAŞIRDI

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar oynatan ve oynayan şahıslar ile ilgili yaptığı çalışmada, şüpheli B.D. isimli şahsın aracında, deposunda ve bayisi olan Ö.Y. isimli şahsın iş yerinde kumar makineleri olduğunu tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adreslere operasyon düzenleyen ekipler, 7 adet kumar makinesi ile kumar makinelerinde oynanmış 1'er TL'lik toplam 337 TL paraya el koydu. Yapılan incelemede kumar makinelerinin özel olarak yapıldığı, polis denetimlerinde yakalanmamak için uzaktan kumanda ile ekranlarının fatura ödeme noktası olarak değiştirildiği tesit edildi. Pek çok dolandırıcılık olayı ile karşılaşan polisler bile kumar makineleri karşında şaşırdı. Polisler, 2 kişiyle ilgili adli işlem başlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN